perjantai 15. heinäkuuta 2011

teatterin pituinen se.

Tänään lähdin klo 11. kotoa Suvin ja Mirkan kanssa kiertelemään Mikkelin kirpputoreja ja ekotoria, koska meillä on huomenna lavastustalkoot ja vielä jotain puuttuu lavastuksesta, puvustuksesta ja tarpeistosta. Vaikka päivä olikin pitkä tulin kotiin äsken eli 20.11 niin kyllä me paljon löydettiin ja saatiin aikaan jo.

Ekotorilta haalittiin ensin aivan kaikkea mahdollista mitä irti saatiin, itekin sieltä löysin pari kivaa juttua vaatekaappiin ja kotiin.
Tuo paita oli pakko saada, aivan pakko. Siinä on jotain...
Tyynyliina, niitä kun ei koskaan oo liikaa. Tosin kun ne mahu mihinkään niin ehkä niitä on liikaa, en vaan voinu jättää tuota yksin hyllyyn.
Täkki, makuupussi ja taittotuoli, jotka kyllä menee teatterin lavalle ensin. Sitten saatan adoptoida ne omakseni, jos saan mahdollisuuden, eikä niillä ooo jatkotulevaisuutta.
Reaaliaikakirpparilta löysin kaksi hienoa lakanaa (siis samanlaiset) 0,80e kappale. Nekin saatan ensin käyttää teatterin lavalla ennen kotiuttamista kun 70-luvun lakanoita tarviis kuulemma.
Samasta paikasta löysin myös "The Abandoned" dvd:n eurolla, aattelin että vaikka oliskin huono leffa niin euron siitä voi maksaa kun halvemmaksi se tulee kuin vuokrata. Saatan kattoa sen tänään. Vetoketjun löysin fidalta se oli hauskasta kaksi värinen ja aattelin jossain vaiheessa ruveta ompelemaan pussukoita niin sain nyt yhteen jo vetoketjunkin.
Suvin kommentamana ostin fidalta myös musta-vihreenperuukin eurolla, koska tottahan se on että kun noita puvustuksia tekee niin koskaan ei tiiä mitä tarvii. Ja tuon päässä voi leikkiä vaikka sellasta manga-konichiwa-sugoi-kampai-tapausta. Pitäähän kivaa olla.

Kirpparikiertelyn jälkeen käytiin Carlssonilla ostelemassa maalia, ruskeeta silikonimassaa, teippiä ja niittejä. Sieltä suunnistettiin heseen evästämään yhditetty aamupala/brunssi/päivällinen/välipala/lounas/klo5.tee ja sitten käytiin tyhjentämässä auto artiumille.

Täydellä mahalla, tyhjällä autolla ja uudella innolla suunnistettiin Suvin luokse hakemaan lautaa yms. tavaraa teatterille ja sitten takas artiumille hommimaan.

Pakko tunnustaa että hieman sielu itki verta kun maalasin emalivatia ja aaltojakkaraa mustaksi, mutta ehkä kestän sen kun tiedän että ne saa uuden elämän. Pääsisin myös sahailemaan ja maalailemaan kylttejä sekä ovenkarmeja. Niin ja parhaimpana pääsin kakkaamaan ämpäriä... Mitä ihminen ei teatterin vuoksi tekis?
Vielä ennen poistumista käytiin Suvin kanssa tutustumassa valotelineiden vaijereihin että huomenna päästää tosi toimiin.

Huomenna siis 10-16 pitää pyöriä teatterilla lavastamassa, ennen sitä saan auton porukoilta lainaan ja illalla... meen sekaisin biitistä. Huisia, odotan huomista jo innolla.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Miten ihmeessä löydät noin paljon kaikkea kirppareilta :O Taitaa olla taitolaji :)

    VastaaPoista
  2. Luulen että enempi nuo on vahinko löytöjä, mutta en valita :)

    VastaaPoista