keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

kivan päivän löytöjä.

Tänään oli koko pitkä vapaapäivä teatterista ja olinkin sopinut että näkisin Kerttua tänään. Se mitä tehtäisiin olikin sitten vielä arvotus molemmille.

Aamukahvin ja -äkäilyn jälkeen sovittiin että Kerttu tulee miun luokse jotta voin leikata sen hiukset ja sen jälkeen menisimme pyörimään keskustaan. Ja niin tapahtui että meidän haaremihousukaksikko lähti tutkimaan alennuslaareja ja kirppareita.

Löysin Glitterin alesta kaksi rinta-/hiuskorua jotka ajattelin että voisin laittaa mustaan liiviin olkapäille sopivaan tilaisuuteen. Sieltä ostin myöskin veljentyttärelle nimipäivälahjan. Olin himoinnut Seppälästä mustaa takkia jossa on eri värisiä ruutuja (en varsinaisesti tarvitse takkeja) koska se huuti mun nimeä heti ensi hetkestä. Sitä takkia ei vaan enää ollut mutta huomasin ale-takkien rekissä mustan trenssin tai popliinitakkina ne sen miulle myi. Samoin alerekistä löysin sulka-kaulakorun jollaisen olen jo ostanut tätä ennen kahdesti rikottuani ensimmäisen, mutta toisaalta se ei maksanut kuin 2.40e.

Takki oli alunperin ollut 89.95e mutta nyt sillä oli enää 30e hintaa, ja mustaa trenssiä olen yrittänyt etsiä jo kaksi vuotta tuloksetta. Nyt sen sain.

Kirppiksiltä tarttui mukaan vanha täkki, joka maksoi vain euron. Olen pitkään katsellut sillä silmällä Glope Hopen viikonloppukassia ja nyt sain siihen tarvikkeet. Turvavyötä miulla onkin jo ennestään. Uskaltauduin vielä laittamaan ystävälleni Sannalle viestiä että ompeleeko se sen miulle, omiin taitoihini en taida niin paljon luottaa.

Täkin lisäki ostin kaksi t-paitaa jotka molemmat menee lahjoiksi. Sekä kaksi 70-luvun sydän purkkia ja Glope Hopen tietokonelaukun Marjaanalle.

Vielä ennen kotiin lähtöä päätimme käydä terassilla yksillä ja täytyy tunnustaa että tänään maistui Fanta jäillä paremmalta kuin koskaan.  
Muuten en ookkaan saanut mitään aikaiseksi, illalla tein ruokaa ja katsoin "Karhuveljeni Kodan"; se elokuva saa miut aina itkemään mutta silti se on vaan niin hyvä. Rakastan niitä muutoskohtien Adiemuslauluja.

Toivotaan että kaunis ilma jatkuu. Olis tosi kiva jos lauantaina olis lämmin ja kaunis sää.

4 kommenttia:

  1. Piiitkä ja piinallinen odotus palkittiin ja löysit trenssin!! Jeejee :) Mun viikonloppulaukku on edelleen vaiheessa.. ehkä sitten sykysllä.
    -J

    VastaaPoista
  2. Ihana täkki! <3 T: marjaana

    VastaaPoista
  3. ihanaa, että sullakin on nykyään blogi <3 t. muusan fani <3

    VastaaPoista