maanantai 11. heinäkuuta 2011

eka kerta.

Eilen oli hieno päivä, sain yllättävän puhelinsoitin veljeltäni että haluaisinko lähteä sirkukseen? Pidän kaikesta normipäivien muutoksista, joten tottakai lähdin mukaan.

Tuo otsikko viittaa siihen että ole koskaan elämässäni ollut sirkuksessa, olen kyllä katsellut telkkarista niitä sirkus-ohjelmia lapsesta lähtien mutta itse paikan päälle en ole vielä päässyt.

Ennen iltaa kävin mökillä leipomassa äitille töihin viemisiksi yhden mango-juustokakun, ja sieltä Ria, Lassi, Elli, Juho ja Riku tuli miut sitten hakemaan.

Täytyy tunnustaa että se kaikki oli paljon hienompaa kuin kuvittelin. Tuijottelin silmät pyöreinä kaikkea ja koska olen tunne-ihminen niin muutaman kerran oli itkun pala kurkussa kun kaikki oli niin uskomatonta.
Ostin Lassille valokuituhärpäkkeen, joita romanialainen setä myi järjettömällä 5e hinnalla. Mutta kuten väliajalla totesin vaikka se maksaisi 50e niin haluan silti koska käyn täällä niin harvoin.
Se samainen romanialainen setä pomppi muiden kanssa surman hyppyjä toistensa niskaan esityksen alussa. Välillä tuli sellanen tunne että haluan vaan tuijottaa suu auki noiden ihmisten taitoja. Ryhmä oli Truppe Gatana.
Illan erikoisin esitys oli espanjalaisella Graziellalla joka käveli, jonglöörasi ja heilui katossa pää alaspäin.
Akrobaattiduo Varnas
ja kuolemanpyöräduo Vanegas hoitivat illan parhaat esitykset ehdottomasti. Näissäkin jäi monta kertaa suu auki jännityksestä ja ihmetyksestä kuinka taitavia ihmiset voi olla.
Väliajalla käytiin Ellin ja Lassin kanssa ostamassa hattaraa ja popcorneja. Hauskaa oli että Lassi totesi hattarasta: "Tämähän on vaan sokerihörtöä." samaan aikaa kun itse sanoin: "Sokerihöttöähän tää on." Puolet lasta kummiinsa vai miten se meni.
Toisella puoliskolla tulivat mukaan hevoset ja koirat, itse tunsin suurta sääliä noita eläimiä kohtaa. Tosin käsiohjelmas luin että koirat on kerättä löytöeläinkodeista. Myös pellet heiluivat tällä nyt enemmän lavalla.
Olin hieman pettynyt ettei sirkuksella ollut oikeaa nuoralla kävelijää, tosin oli siellä kiinalainen setä Cong Tian joka käveli, pyöräili, keinua ja makoili nuoralla. Hienoahan sekin oli.
Käsiohjelma, popcornipussi ja pääsylippu. Mahtavaa, erilaista, hienoa, upeaa, henkeä salpaavaa, jännittävää, aah, kaikkea hyvinkin loistavaa.

Sain sunnuntaina vielä pari lahjaa lisää.
 Äitiltä kaksi tyynyliinaa ja
Elliltä jardin zen-kivipuutarhan jotta löytäisin sisäisen rauhan.

Ihan pakko vielä laittaa pari videota noista sirkuksen hienoimmista esityksistä.


1 kommentti: