tiistai 12. heinäkuuta 2011

syntymäpäivä, pettymys ja kirsikkakakkua.

Eilen oli siis virallisesti se suuri päivä että saavutin 26. vuoden iän. Varsinaisesti päivässä ei ollut mitään erikoista, ihan tavallista kotona hengailua ja harjoituksissa oleilua se oli kuin mikä tahansa päivä. Ainut ero arkeen oli se että tekstiviestejä tulla tupsahteli pitkin päivää useampia. Illalla Iri ja Mimmi tuli käymään ja Iri ehdotti että katsotaan "Rent"-musikaali, itse olen kuunnellut rentin lauluja jo pari päivää ja miettinyt sen elokuvan katsomista mutta nyt sain vielä seuraakin.
Sillon pari vuotta sitten kun tuon elokuvan hankin niin oli pakko myöskin hankkia soundtrack ja siitä julkaistut singlet Seasons of love ja Take me or leave me.

Tänäänkin oon vaan hengaillu kotona, paitsi että käytiin äitin kanssa kaupungissa shoppailemassa. Varsinaisesti kumpikaan meistä ei osannu shoppailla mitään, ite löysin kaksi hihatonta paitaa ja äiti osti lampunjalkoja, matkalaukun ja hameen. Ei siis kovinkaan suuri saalis parin-kolmen tunnin shoppailulle. Käytiin vielä ennen kotiin lähtöä sitruunapisarassa kahvilla jossa syötiin aivan taivaallisen hyvää kirsikka-rahkakakkua.
Nyt istun taas kotona, pyykit on pyörimässä ja itekin meinaan pyöriä kun ärsyttää aivan lahjakkaasti. Olisin halunnut mennä lauantaina Jyväskylään half prideen mutta näyttää pahasti siltä että jää reissu tekemättä.

2 kommenttia: