maanantai 18. heinäkuuta 2011

minä olen.

26-vuotias mies Mikkelistä, synnyin torstaina 11.7.85 ravun päivinä. Kasteessa sain nimen Jussi-Pekka joka myöhemmin lyheni ja vakiintui Jussiksi. Yleisesti käytössä olevia lempinimiä ei ole, tai teatterilaisten lanseeraama Juspe on ihan jees. Ennen töissä naiset kutsu miua Jussikaksi ja Anna sanoo Jusu... Niihinkin vastaan.

Perheeseen kuuluu äiti, isä, sisko, veli, siskon mies ja veljen vaimo sekä sekalainen joukko heidän jälkeläisiään ja tietenkin Selma (siskon koira). Olen kuopus. Olen kahden lapsen kummisetä ja ne on kyllä hyvin tärkeitä lapsia miulle. Tosin olen muutenkin aika perhekeskeinen.

Harrastuksina on teatteri sen kaikilla puolilla, lavalla, lavan takana ja katsomossa. Musiikin suurkuluttaja olen ja laulan mukana mutten ääneen, lavalla laulan jos on tarve, itse en sitä ehdota. Musiikkimaku on laaja mutta Sugababes, Kelly Rowland, Antti Tuisku, Kaija Koo, Laura Voutilainen, Sarah Brightman, Zen Café ja Linkin park kuuluu suosikkeihin joita useimmin kuuntelen. Elokuvat on myös sellanen mitä kulutan paljon ja niissäkin uppoaa lähes kaikki. Ostelu ja keräily on myös mukavaa ja teen ihan hyvää ruokaa.

Pituutta on perus 178cm ja elopainoa on vaihtelevasti, lävistyksiä löytyy kielestä, huulista, nännistä, nenästä ja korvista. Tatuoinnit peittävät n.20% kehostani ja niitä sijaitsee käsissä, jaloissa, niskassa, korvan takana ja alaselässä. Muihin tuntomerkkeihin lukeutuu paksusankaiset silmälasit, jotka otan valokuvissa pois ja hieman normaalista poikkeava pukeutuminen. Silmät on vihreänharmaat ja hiukset oikeasti maantienharmaanruskeat mutta tällähetkellä mustat, suht pitkät, blondatuilla raidoilla ja juurikasvulla.

Luonteentani olen rauhallinen, sosiaalinen, lähes ystävällinen, nauravainen, vaikea, perusnegatiivinen, vittumainen, herkkä, selvästi ristiriitainen, ivallinen, (inho)realistinen, perfektionisti (tietyissä asoissa), (inho)romanttinen, leikkisä, sarkastinen, utelias, uskollinen, hyväntuulinen, impulsiivinen, huolellinen, maanläheinen, töykeä, joustava, filosofinen, dramaattinen, rehellinen, huomioonottava, vakava, kiltti, seikkailunhaluinen, erikoinen, ujo, nöyrä, huolimaton ja laiska.

Lempiruoka on itsetekemäni nachovuoka ja lempijuoma on Fanta/ruuan kanssa vesi. Jälkiruuista eniten kuluu suklaa- ja vaniljavanukasta, ennen kului myös jäätelöä mutta se aiheuttaa mahakipua. Karkeista suosikki on suklaa, tai siis nautinto ainehan se on. Juon kahvia liikaakin ja poltan tupakkaa. Alkoholi ei sovi mulle, sitä en käytä paitsi oluen juon silloin tällöin.

Mietin äsken keinussa istuessani että olen lähes onnellinen tarkoittaen sitä että olen tyytyväinen elämääni ja olooni mutta muutaman asian haluaisin muuttaa. Mm. Olis oikein mukavaa saada sellanen toimiva vakava parisuhde fiksun ihmisen kanssa, mielellään sellanen sopivan rock ja taiteellinen tapaus, joka ei naura tai kummeksu kun hehkutan ettiväni prinsessakamppeita teatteriin.

Myöhemmin aikuistuttuani toivon muuttavani maalle isoon taloon ja ottavani tanskandogin, mutta tähän hankkeeseen en lähde yksin. Lapsiakin haluaisin, mutta saa nähdä, miulla ois niille nimetkin valmiina. Tietysti haluaisin löytää ja tehdä työtä josta pidän, en jaksa olla työtön lopun ikääni, vaikka tää nyt on ollu ihan mukavaa hetkittäin.

Tässä oli hieman tyhjentävää infoa miusta, oikeastaa oli tarkoitus kirjottaa pitemmin ja itseään enemmän tulkiten, mutta sitten tulin siihen tulokseen että tässäkin on aika paljon purtavaa ja en oikeastaan jaksa kirjottaa lisää koska se menisi siihen että keksin asioita lisää ja lisää ja sitten tästä tulee sellainen ryöpytys. Toiseksi pidän tämän simppelinä koska oikeastaan aloin kirjottamaan vain siksi että voisin selvittää ihmisille miksi ja mikä olen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti