torstai 14. heinäkuuta 2011

parina päivänä paljon.

Eilen päivällä sain seuraksi kaksi nuorta neitiä. Siskoni tyttäret Aino ja Venla tulivat luokseni siksi aikaa kun Marjaana oli ultraäänessä. Venla olisi kyllä halunnut heidän mukaansa mutta vaahtokarkeilla ja My little pony elokuvalla sain sen jäämään.
Eihän tytöt tietenkään koko elokuvaa jaksaneet keskittyä vaan leikkimiseksihän se meni sitten. Itse kuuntelin ponien järkyttää duppausta aivan kauhuissani. Kuinka voi olla mahdollista että sellaista on voitu tehdä? Tuo on vielä se alkuperäinen 1986 vuoden elokuva, jonka sain ekotorilta ilmaiseksi.
Oikein nätisti tytöt oli muuten kylässä, mutta Venla oli sillä tuulella ettei kuunnellut yhtään mitä sanoin tai kielsin. Mutta onneksi mitää vesilasia suurempaa ei kaatunut, eikä mikään menny rikki. Joskus kolmen jälkeen Marjaana kävi hakemassa tytöt pois ja näytti miulle uuden vauvan kuvan.
Kuvasta tuli vähän huono kun puhelimella sen nopeasti näppäsin, siinä on se pikkuinen joka kohta (marraskuussa) tuhisee sylissä.

Illalla sitten kävin Nipin luona teellä (hyvää persikkateetä!) ja keskustelemassa erinäisistä asioista mm. uudesta kuvasta. Oli taas aivan mahtavaa nähä Nipi pitkästä aikaa, hienoa oli taas se että voitiin keskustella 8 eri asiasta samaan aikaan päällekkäin eikä siinä ollu mitään kummallista että aihe vaihtui lennossa.
Nipin hellästä hoimasta lähdin sitten kohti kotia kun Elisa halusi tuoda miulle tekemänsä lahjan, tai rehellisesti lahjat koska se oli kahdessa osassa. Ensimmäinen oli Hey, soul sister-biisiä laulava rasia ja kolmet eri väriset tähtikorvikset ja sitten tuo toinen osa oli Elisan tekemä scrapbook (ei crapbook, niinkuin itse sanoin) meidän yhteisistä vuosista, sekä soundtrack meidän rakkaudesta. Levyä olin toivonutkin kun itse tein Elisalle samanmoisen synttärilahjaksi. Tultiinkin siihen tulokseen että taitaa aina vain mennä henkilökohtaisemmiksi meidän lahjat.
Tuo opus oli aivan loistava lahja, ja pitihin sitten itekin sinne jo ekoja juttuja lisäillä elikkäs Romeo ja Julia aikaiset lehtileikkeet ja käsiohjelma pääsi kirjan sivuille samoin kuin Elisan pari vuotta sitten antama synttärikortti.

Tänään olin lupautunut lähtemään Antin kanssa kaupungille pyörimään "vähän" kauppoihin, suomennettuna se tarkotti sitä että kierrettiin kaikki mahdolliset kaupat jotka vaatteita myy. Ei se miua varsinaisesti haitannut kun itse jotain löysinkin, Antti joutui kotiin tyhjin käsin.
Glitterin alesta löysin taas pari korua, ensin löytyi risti-niitti-ketju-hässäkkä josta aattelin tuunata sulka-niittiolkapääkoriteille kaverin kunhan sopivat bileet on. Toiseksi löysin pienen kauniin tähtikorun joka on lapun mukaan pure silver. Se oli kuitenkin niin hieno ja jännä koska itse riipus on kiinnitetty lukon viereen.
Nuo oli yhteensä 7,50e joten aivan järjettömästi ei rahaa noihin kulunut. Olen edelleen ostokiellossa, mutta aina voi joustaa hieman. Lopetan ostelun huomenna että saan säästettyä matkalle edes jotain.
Yllätyin itsekin siitä että löysin Jack&Jonesilta hienon paidan jonka heti halusin, tuossa paidassa on kaikki mitä voi hienolta paidalta vaatia. Yleensä pakoilen J&J:n vaatteita ja kauppoja koska en löydä niistä mitään ja niillä on tietty leima...(ainakin miun silmissä.)
Anttilan alelaarista löysin itselleni vielä Rölli dvd:n kahdella eurolla, sehän piti ostaa pois koska olen suuri röllifani.

Anttilan jälkeen käytiin pyörähtää vielä uudessa (tai no "uudessa", vanhahan se jo on mutta ei olla kumpikaan käyty siellä vielä) vaateliikkeessä 50100 ja sieltä meinattiin mennä outlet kauppaan mutta se olikin lopetettu joten mentiin syömään kiinalaiseen, jossa Antti tarjosi miulle ruuan synttärilahjaksi.

Nyt taas istun ja ihmettelen vielä hetken ennenkuin lähden polkemaan teatteriharkkoihin. Kiinnostus on luokkaa 0 mutta eiköhän kanssa ihmiset siellä vala innostusta miuhun. Toivotaan niin... tässä kyllä ehtii vielä vähän kattoo Rölliä.

2 kommenttia:

  1. Löysin tsägäl tän blogin ja ei muuta sanoo ku et vitsin hieno!!

    VastaaPoista
  2. Kiitän :) Aina on mukava saada kommentteja, kunhan ne on positiivisia :) toki negatiivisiakin saa laittaa.

    VastaaPoista