tiistai 19. heinäkuuta 2011

kauhea repsahdus liikaostelun puolella.

Ajoin tänään kahdentoista maissa Ristiinaan hakemaan äitiä kaupunkiin, kuten tapoihin kuuluu että vähintään kahvit pitää juoda niin aattelin jo kotona että enköhän voi keittää aamupuroni siellä.
Aamupalan jälkeen sitten lähdettiin ajelemaan, ensimmäisenä päätettiin käydä Ristiinan kirppareilla kurkkimassa mitä sieltä löytyisi... ja löytyihän sieltä.
Inkerin ystävien kirpputorilta löytyi vuoden 1979 kalenteripyyhe, jollaista olen etsinyt keittiön seinälle. Vuodella ei ole ollut niin väliä kunhan kuva olisi kiva ja jotenkin keittiön väreihin sopiva.
Samaisesta paikasta löytyi Himoshoppaajan salaiset unelmat-kirja ja tuon Rhanna unelmien saari-kirjan löysin seuraavalta kirpparilta samoin kuin myös epäsymmetrisen mustan neulosliivin.
Näiden ostosten jälkeen lähdettiin jatkamaan matkaa kohti Mikkeliä ettimään äitille bikinejä ja iskälle kevyempia shortseja. Ensimmäisenä kohteena oli Sirun liivisoppi, jonka ovella totesin että päädyn aina äitini kanssa mitä mielenkiintoisimpiin paikkoihin. Äiti sai bikininsä ja siitä siirryimme tien yli Wilma ja Wihtori-kirpputorille.
Sieltä löysin syksyksi H&M:n raitaneuleen ja pari hiusjuttua (peruukin ja hiusponkkarin). Olen pari kertaa nauranut että kyllä tuo teatteri saa ihmisen ostelemaan mitä kummallisimpia asioita. Noitakin hiusjuttuja tarvii varmasti joku päivä. Monet kirpparilöydöt ovat olleet erittäin tervetulleita puvustuksiin ja tarpeistoihin. Älkää tuomitko.

Tämän jälkeen käytiin pyörimässä Akselissa, mutta eipä sieltä oikein mitään löytyny. Lähinnä niitä shortseja iskälle etsittiin ja niiden perässä kuljettiin. Viimeisenä sitten päätettiin mennä Dressmannille (sieltä ei yleensä löydy mitään kivaa...en tiiä miksi, ehkä se on liian perus) ja sieltähän niitä shortseja sitten löytyi. Itekin ostin yhdet ohuemmat kun kaikki miun shortsit on suht paksuja.
Dressmannilta lähdettiinkin sitten kotiin, äiti tuli käymään kahvilla ja niiden hörppäämisen jälkeen käytiin Anssin haudalla kattomassa miten kukat on lähteny kasvamaan (Anssi on miun edesmennyt isoveli).
Tänään vielä saan Sarista iltakahvi seuraa ja varmaan voisi taas jonkun elokuvan katsoa. Olen kyllä elänyt täysin holtittomasti tuon rahan kanssa tässä kuussa. Ens kuussa täytyy olla varovaisempi rahan kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti