maanantai 11. heinäkuuta 2011

peikkopojan piknik.

Olen viimeiset pari vuotta haaveillut piknikistä ystävieni kanssa ja tänä vuonna päätin että järjestän sellaisen syntymäpäiväni kunniaksi, virallisesti vanhenen vasta 11. päivä, joka sattuu tänä vuonna maanantaille, joten päätin että teatterivapaa lauantai olisi sopiva päivä piknikille.

Hyvissä ajoin eli viittä päivää aiemmin laittelin ihmisille kutsut ja mietin mitä tarjoaisin. Halusin päästä suht helpolla ja ideoin että kakun lisäksi salaatit voisivat sopivan kuuman päivän purtavaksi, niiden seuraksi vielä patonkia ja tuorejuustoja. Ruokajuomaksi spritea ja vettä, kenenkään alkavaa alkoholismia en aijo kustantaa.
Olin iloisesti yllättynyt siitä että melkein kaikki vieraat pääsi paikalle ja seurue vielä kasvoi alkuperäisestä listasta muutamalla.

Tein jo perjantaina kakun valmiiksi että se ehti varmasti jähmettyä ja tasaantua ennen tarjoilua. Olin päättänyt tehdä mango-juustokakun  vaikka itse en sen suuri ystävä olekkaan mutta se on kaunis ja aurinkoinen.
Lauantaina päivällä kahvitin Pian ja me korkattiin kakkukin, koska Pian piti mennä kahteen töihin ja skipata virallinen piknik osio. Sen jälkeen tein makaroni-juustosalaatin ja laitoin Antin, Janiikan ja Jeminan väkertämään tuoresalaattia kun itse menin suihkuun.
Näin me selviydyttiin suht ajallaan kaupan kautta juhlapaikalle.
Olin saanut mahtavan idean pitää piknikkini entisen ortodoksikirkon mäellä, koska arvelin että se olisi rauhallinen paikka. Itse olen aina rakastunut ko paikkaa ja käynyt siellä muutaman kerran hiljentymässä paossa huutavalta maailmalta.
Muiden puolesta en voi puhua, mutta miulla oli tosi kiva päivä, ruoka oli hyvää ja seura maan mainiota. Ainoa harmi oli se että kaikki ei päässyt tulemaan ja se että ihmisten oli niin nopeasti lähdettävä pois, olisin ite voinu istua siellä vaikka maailman tappii saakka.
Tähän loppuun on tietenkin laitettava vielä kuvia lahjoista jotka sain.
Irin, Linda ja Hennan tuoma suloinen luonnonkukkakimppu.
Vähän KoKoa, teemaa, korentoa, suklaata ja maatuska-korvikset.
Sekä Barbapapa pyyhe.

Suuri KIITOS Antti, Elisa, Heidi, Henna, Iri, Janiika, Jemina, Kerttu, Linda ja Mimmi!

1 kommentti: