sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

käyn uudelleen eiliseen.

Eilen lavastettiin ja tarpeistettiin teatteria koko aamu- ja iltapäivä, kymmenen maissa alotettiin ja puolen neljän maissa tehtiin päätös kotiin lähdöstä. Paljonhan me saatiin aikaan mutta vielä sinne jäi tekemistäkin. Tässä pari otosta miun eilisistä aikaansaannoksista.
Viimeistelin meidän toiletin... meinas vähän mennä ohi kun luin tuota cosmoa samalla.
Ja tein elämäni ensimmäisen ja hienoimman mielenosotuskyltin.

Sitten siihen tärkeimpään. Kun olin päässy teatterilta kotiin niin ensimmäisenä lösähdin koneelle ettimään Jyväskylän parkkipaikkoja ja baarin osotetta. Sain porukoilta kuitenkin toimivana sen navigaattorin joten sen kummemmin en ohjeita tarvinnu. Sitten soitti Nipi aikataulusta ja sovittiin että se tulis kun ehtis miun luo ja lähettäis kohta siitä sitten. Kuitenkin ensin paukkasin siuhkuun että olisin freesinä illalla kattomassa keikkaa.

Sitten me lähtettiin ajelemaan kohti Jyväskylään AT:n tahdissa yhden tupakkatauon taktiikalla. Ihan ensimmäinen etappi perillä oli että käytiin hakemassa Antilta meidän liput.
Sen jälkeen suunnistettiin keskustaan onnellisina liput (Antille kiitos niistä) lompakossa. Keskutassa ensimmäisenä ärrälle ostaa pattereita miun kameraan ja siitä lähdettiin ettimään apteekkia että saatiin Nipin jalat teipattu (naiset ja korkokengät). Sellanen huomio tehtiin että JKL:n keskustassa on useita apteekkeja joista jopa yksi oli auki lauantai-iltana kahdeksan jälkeen.

Sitten osotteena oli vessa ja pikkunälän taltutus eli Rosso. Se oli vähän liian hieno paikka meille mutta sieltä sai hyvää pannupizzaa ja vessa oli oikein siisti.
Mahat täynnä sitten kysyttiin tarjoilijalta neuvoa baariin ja lähdettiin vyörymään sitä kohti. Onneksi oltiin saatu kulutettua aika niin hyvin että kauaa ei tarvinnut jonossa seistä kun päästiin sisälle.

Huomasin taas että mikään baarihirmu en ole, mutta keikoilla niissä on ihan kiva käydä. Jotenkin se tunnelma on aina baarissa parempi. Join illan aikana yhden soodaveden aikani kuluksi, olisin voinu juoda oluenkin mutta ei vaan oikein ollu sellanen fiilis.

Suunnilleen varttia yli puolen yön alotti Antti laulamisen ja tunnelma nousi kattoon. Oli aivan mahtava päästä taas keikalle, viimesimmästä AT:n keikasta on jo vierähtänytkin nelisen kuukautta joten johan oli aikakin.
Todistusaineistoakin piti näpsiä muutama että voi sitten vanhana kiikkustuolissa muistella tätä aivan mahtavaa iltaa. Tietenkin taas tapani mukaan kirjottelin puhelimeen biisilistan, Olen tainnut tehdän niin melkein kaikilla keikoilla joilla oon ollu. Joten senkin taidan liittää tähän.
-Sekaisin (vogue)-Vaarallinen-Entinen-Yhdessä nyt-Kaunis kaaos-Ei aikaa-Yksinäinen-Viilto (dance mix)-Juuret-Hyökyaalto-Marraskuu (Only girl)-Läpi jään-Mustavalkoinen-Atlantti-

Keikan jälkeen suhteellisen heti lähdettiin sitten pois. Kellohan oli jo puoli kaksi ja vielä tarkoituksena oli Mikkeliin asti ajella. Ensin kuitenkin käytiin paikallisessa McDonaldsissa ostamassa kahvia ja ite ostin sen kaveriksi pirtelön sekä vessassa. Matkalla autolle mietittiin miten elokuvissa aina ne voi kävellä ja juoda kahvia samaan aikaan(?) kun meidän kahvit oli niin kuumia että suu paloi ja Nipin piti aina pysähtyä hörppäämää... Mutta sitten me tajuttiin että millon ne muka juo sitä kahvia, nehän vaan kävelee sen kupin kanssa tärkeen näkösinä.
Yölliset kahviposetuskuvat vielä ennen kotimatkaa.

Kotimatka menikin sitten oikein rattosasti, kerran pysähyttiin tupakalle mutta muuten saikin ajella ihan rauhassa. Juteltiin kaikesta mahdollisesta elokuvista, keikasta, ihmisistä, musiikista...etc etc
Nipille vielä kiitos keikka seurasta!
Kotipihaan ajaessa huomasin että joku oli heittäny kenkänsä meidän kadun valopylvääseen niin vielä piti yötupakille ottaa kamera mukaan että saan niistä napattua kuvan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti