lauantai 2. heinäkuuta 2011

ostovimma/-vamma.

Ajattelin laittaa muutaman kuvan viime päivien ostoksistani, olen täysin ostokiellossa mutta aina jos saa mahdollisuuden ostaa jotain mitä on pitkään himoinnut niin sorrun. Se on vaan inhimillistä, liha on heikko.

Puhuttiin yhtenä päivänä Lindan kanssa että voisi tilata aivan mahtavasta korukaupasta eli koruharakasta. Näin siellä tähtikorvikset jotka halusin, Linda olikin sitten täysin tietämättäni tilannut sieltä.
Rakastuin noihin täysin kun näin ne ja livenä ne oli vielä hienommat.
Tässä vielä linkki sinne koruharakkaan:

Keskiviikkona pyörähdin Mikkelin H&M:n alessa mutta eipä siellä mitään kivaa ollu, joten päädyin ostamaan mansikkajäätelön värisen paidan normihinnalla (4,95€).
Torstaina kävi Marjaana ja tytöt kahvilla luonani ja sitten sain idean että käytäisiin Kenkäverossa kuolaamassa Glope Hopen tuotteita kun haluaisin sieltä yhden pussukan ja Marjaana on sellasen mulle velkaa. Mutta siellä olikin aivan törkeesti porukkaa ja jotkut kesämarkkinat.

Hyvä että mentiin, ollaan molemmat himoittu noita bambupuuvillaisia tiskirättejä maatuska kuviolla ja nyt niitä saatiin kakkoslaatuisina tosi edukkaasti (3€/kpl). Ja sitten sain uuden lompakon eli tuon pussukan joka huuti miun nimeä ja tukee mun persoonaa kuten se KoKo-astiaston uunivuoka jota en koskaan ostanut. Sitten vielä sain vadelmanekun.

Perjantaina käytiin Marjaanan ja tyttöjen kanssa Lappeenrannassa hakemassa jotkut rattaat ja siellä pääsin pyörähtämään H&M:n alessa ja kyllähän sinne meni 41€.

Nuokin yksiväriset t-paidat oli normaalihintaisia 4,95 paitoja mutta kun Mikkelistä ei saa kunnon keltasta vaan sellasia vauvankeltasia niin oli pakko ostaa. Nyrkkeilyhanska paitaa oon himoinnu jo kauan nettikaupasta ja nyt kun se alerekissä roikku niin ostin pois.

Hihaton huppari on jo kolmas, mutta kun ostin tyhmyyksissäni mustan kesäksi(!!) niin oli pakko ostaa tuo valkonen vaikka se olikin normaalihinnalla. Shortsit on aivan äärettömän kivan tuntuset ja hyvää materiaalia 55% pellavaa ja 45% puuvillaa, nekin alesta.

Ennen keskustaan menoa käytiin Viipurinportin ABC:llä syömässä ja siellä pyörähdin elämyskaupassa josta piti ostaa taas yksi minisantos. Tällä kertaa valkoinen. Ostin myös tuon toisen haalean turkoosin puisen rannekorun.
Kuva on vähän heilahtanut mutta pidän siitä silti. Tuo santon on jo kolmas koska olen aikanaan ostanut sellaisen Moralin aidon minisantoksen joka oli hävyttömän kallis. Sitten sain nimipäivälahjaksi Elliltä puna-ruskean minisantoksen ja nyt ostin tuon valkean.

Sellanen turhake postaus tämä, mutta jotain kai nuo kuvat ja ostokset kertoo minusta. Nyt aijon suunnata pihalle ja pistän läskin tummumaan.

4 kommenttia:

  1. Ylläripylläri, jos Mikkelin H&M:ltä ei oikein löydä mitään :P
    Ja nuo rätit on ihanat! Ja toi pussukka tukee sun persoonaa samalla tavalla ku se lävikkö :D

    VastaaPoista
  2. mä toivon ettet osta vielä itselles mansikkajäätelön värisiä kapreja, koska se on minun seuraava alterego; COTTON CANDY LADY. ;---))

    VastaaPoista
  3. Meinasin sortua HenkkaMaukan mansikkajäätelön värisiin uimashortseihin kyllä ;) olisin ollu cotton candy man...

    VastaaPoista