keskiviikko 31. elokuuta 2011

viime vappuiset rusinat.

Tuntuu että on kulunu hirveesti aikaa ja toisaalta ei tunnu siltä kuitenkaan. Alotin maanantaina koulun kuten kerroinkin ja jännäkakka housussa hiiveskelin Paukkulaan ja Artiumille, sain aika nopeesti kuitenkin selville että olin jännittäny aivan turhaan sillä meijän luokkalaiset on tosi rentoja tyyppejä. Maanantaina koulun jälkeen kävin moikkaamassa ja piristämässä Satua.
Tiistaina oli uus hiano koulupäivä jonka päätyttyä Kaisan kanssa jatkettiin vielä Artiumissa Nelostien tekoa eli teatteriharkkoihin jäätiin, toki siis sinne saapui muitakin ettei ihan kaksin oltu. Illalla Elisa kävi esittelemässä uuden tatuointinsa ja jutustelun ohella väkersin Ellin tuparilahjan kimpussa. Elisan lähdettyä tein vielä H&M tilauksen joka omalla kohdalla supistui vain aurinkolaseihin ja reppuun.
Tänään kiltisti örmysin koulussa muiden kanssa ja mm. sain heimonimen Stoneeni. Iltapäivällä kun siivottiin puvustus-lavastus-tarpeisto-sälävarastoa huostaan otin vanhan puhelimen joka meinasi joutua kadotukseen. Koulun jälkeen lähdettiin äitin kanssa katsomaan miten meidän Elli pärjää isossa maailmassa eli Savolinnassa. Ensin tietenkin piti hieman katsastaa kauppojen tarjontaa ja keskustasta siirryttiin Ellin uuteen kotiin laittamaan ruokaa.
Tuommosen paidan löysin S-linnan H&M:n alesta ja sen kaverina on koulusta pelastettu puhelin.
 Sitten kun oltiin syöty ja keitetty kahvit niin olikin meidän aika lähtä ajelemaan kotia kohti. Matkalla vielä koukattiin hakemassa pyörä ja nyt kirjottelen tätä sellanen syyllistävä tunne takaraivossa että pitäis mennä jo nukkumaan että huomenna jaksaa varmasti.

.petrooli slaavipop.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti