tiistai 9. elokuuta 2011

näytä miten sujuu Burleski.

Eilen oli mukava päivä. Menetin viime viikolla ääneni joten jätin illalla harkat väliin. Iri ja Linda tuli käymään tupakalla ja yhdessä sovittiin että käytäisiin myöhemmin Tokmannilla pyörimässä ja ehkä voisi katsoa jotain elokuvaa sen jälkeen.

Tiedän että olen menettänyt ääneni ja sen vuoksi en mennyt harkkoihin mutta en tee kuolemaa ja puhumattomuus ei estä elämää täysin. Teatterissa siitä on kuitenkin haittaa. Etteköhän tekin ymmärrä sen.

Noniin me sitten Irin ja Lindan kanssa käytiin Tokmannilla kattelemassa ja jotain sieltä löytyikin mm suihkusaippuaa, sipsejä sekä sukkia.
Kun kerta noita sipsejä tuli ostettua niin olihan se pakko käydä vuokraamassa joku elokuva ja miun ehdotuksesta otettiin Burleski jonka eräänä päivänä jo katoin netistä mutta nyt näin sen kokonaan toimivana kokonaisuutena.
Irin ja Lindankin mielestä tuo elokuva oli oikein hyvä, vaikka eihän se mitään uutta varsinaisesti anna ja aika paljonhan siitä on muista elokuvista kopioitu mutta silti hieno. Elokuvan parasta antia on ehdottomasti musiikkiesitykset ja musta huumori.

Illan päätteksi Linda vielä värjäs miun hiukset ja Mimmi kävi meidän kanssa tupakalla sekä miun seurana heittämässä Irin ja Lindan kotiin.
Tän aamun alotin tietenkin aamukahvilla ja ihanalla itse kirjoitetulla kirjeellä. Kiitos siitä Jemina!

Loppuu vielä: Näytä miten siulta sujuu burleski/näytä miten siä burleskaat.

1 kommentti:

  1. Kirjeeseen on tullut muutamia muutoksia, joista voimme keskustella hieman myöhemmin :)

    VastaaPoista