torstai 18. elokuuta 2011

sataa sataa ropisee.

Ulkona sataa vettä ja pesukone hyrisee, joten aattelin päivittää blogia. Rehellisestikin on jotain päivttämistä eikä tästä tekstistä tuu vaan täytettä.
Eilen käytiin Jeminan kanssa kiertelemässä kirppareita ja kaupungilla pyörittiin vähän muutenkin mm. eurokankaassa kävin ostamassa vanua ja ruskeaa kangasta. Huomasin siellä että college-kangas on aika kallista joten pitää siirtää hieman haalarin tekoa, haluan siis sellasen hupullisen hengailuhaalarin.

Kirpputoreilta tein taas kuitenkin hyviä löytöjä edullisesti, ostin kaksi kirjaa, teatteriin bokserit ja hamosen josta tulee kummitytön synttärilahja.
Pianon oon nähny varmaan kahdestikin elokuvana mutta kun tuo kirja ei ollut kuin euron niin aattelin että voisin lukeakin sen, tosin petyin hieman kun luin että kirja on tehty elokuvasta eikä toisinpäin.
1000 tattoos-kirjakin oli vain euron ja tuollaisista kirjoista saa paljon inspiraatiota kaikkeen, ja yleensä nuo kirjat on todella kalliita.
Nää kirjat löysin reaaliajasta ja fidalta löytyi sitten bokserit ja hamonen.
 Sekä "ota tästä ilmaiseksi"-laatikon aarteina Rooma-aiheisia postikortteja.
Jemina löyti itelleen aivan upeat kengät joista ehdottomasti halusin kuvan miun blogiin, kiitos Jeminalle kuvista!
Vielä pitää mainita että sain koko kesän kokoisen projektini eli Anne Ricen Vampyyri Lestat-kirjan viimein päätökseen tuossa alkuviikosta, olisin varmaan lukenut sen nopeammin mutta nelostien plariakin piti lukea tässä välissä. Kirjan lainasta kiitos Raila!

Vielä loppuun yksi biisi joka soi päässä, mp3:ssa, media playerissa ja soittoäänenä:

1 kommentti: