tiistai 2. elokuuta 2011

matkalla kotiin ja kotona viimein.

Perjantaina oli lento kotiin ja sitten matkustettiin autolla Ristiinaan koska olin sinne sopinut illaksi menoa eli AT:n keikalle olin menossa. Tosin kotimatkalla oli vielä hieman epävarmaa että lähteekö kukaan miun kanssa ja jääkö koko keikka väliin, mutta onneksi Iri, Linda, Mimmi ja JP sitten ilmoittivat tulevansa kyllä. Samoin Janiika oli tulossa kattomaan Anttia kavereidensa kanssa, joten seuraahan oli yllin kyllin ja kiva oli pitkän ajan jälkeen nähdä kavereita.
Porukoille tullessa keräilin omat tavarat, keitin kahvit ja kävin suihkussa kunnes sitten iskä opasti miut Metsälinnalle (eka kerta siellä siis) ja näin ihmiset.
Keikka oli taas mitä mahtavin ja ihan huippua kun keikalla näin jo mainittujen ihmisten lisäksi Tiiaa ja Juuliskaa. Keikan jälkeen me käytiin Linda ja Irin kanssa ostamassa AT-fanikrääsäkojusta itellemme heijastimet valolla...turhaa mutta noh, se on muisto keikalta.
Ite olin autolla liikenteessä kun oli niitä matkatavaroita mukana, pyysin että tytöt lähtiss kyytiin niin ei tarviis yksin ajaa. Meidän oli kuitenkin ootettava ilmaisbussia koska JP oli jättäny tavaransa sinne. Ei se tietysti haitannut koska siinä odotellessa me saatiin Antilta nimmarit.
Kakskyt yli yksi se bussi sitten saapui ja me päästiin ajelemaan Mikkeliä kohti. Kotiin päästyäni purkasin hieman tavaroita, kattelin uudet kuulumiset musiikkimaailmalta ja kävin viemässä tuuliviirin ilmoitustaululta AT:n keikka julisteen.
Lauantaina purin tavarat ja pesin pyykkejä matkalta. Sari kävi päiväkahvilla ja Jemina tuli pitkästä aikaa käymään. Tajusin että ollaan Jempan kanssa nähty varmaan 3 kertaa koko kesänä, ja se on meiltä aika todella vähän kun yleensä nähdään kerran viikossa.

Sunnuntaina Oli jättikirppis jonne sain äitin seurakseni. Mitään kovin suureellisia sieltä en löytäny, yhden dvd:n I'm a cyborg, but that's ok ostin Elisalta. Kirppis kierroksen jälkeen käytiin pyörimässä kaupoissa kattelemassa vielä viimeisiä alelöytöjä mutta ei niitäkään suuremmin löytynyt. H&M:ltä ostin kaksi peruspaitaa ja tuubihuivin jota olin siellä pyöritelly kauan. Vielä kun sieltä sai kaikki aletuotteet 'osta 3, maksa 2' taktiikalla niin ne tulivat edukkaiksi.
Tuota vihreää paitaa mietin ensin sinisenä, mutta tulin siihen tulokseen että sinistä on muutenkin liikaa.
Tuollanen huivi mulla on jo violettina mutta huiveja ei oo koskaan liikaa.

Kaupungilla ollessa Elli soitti miulle ja kysyi haluaisinko kirsikoita ja tietenkin halusin. Elli tulikin sitten myöhemmin käymään ja hakemaan tuliaiset. Iri ja Lindakin tulivat käymään kahvilla illalla. Vieraiden lähdettyä kävin suihkussa ja katsoin Vampyyri Lestatin innoittamana Kadotettujen kuningattaren. Se on aina ollut jotenkin kiehtova leffa siinä mielessä että se jäi Aalyahin viimeiseksi. Tosin vaikka Stuart Townsend onkin hyvä näyttelijä niin kyllähän Veren vankien Tom Cruise on se oikea Lestat.

Maanantaina lähdin Jeminan kanssa käymään kaupungilla ja menetin toriparkki neitsyyteni. Käytiin SPR:llä kahvilla (Jemina kävi luovuttamassa verta) ja sitten vähän pyörimässä kaupoissa mutta mitään en ostanut. Illalla oli sitten harkat. Tosin me oltiin Railan, Tiian ja Kaisan kanssa nelisin ulkona koska ovi ei ollut auki eikä vahtimestari sitä avannut vaikka soitettiin ja niin me yksissä tuumin yhden lukukerran jälkeen päätettiin lähteä kotiin. Illalla Elisa ja Soile kävivät kylässä ja Elisa toi tuliaisia Tuurista. Itsekin annoin Elisalle Slovenian tuliaiset vaikkei ne kovin suureellisia ollutkaan. Elisalta sain hienon paidan ja kaksi AT-kännykkäkorua.


2 kommenttia: