tiistai 23. elokuuta 2011

mihin oon taas soppani työntäny.

Taas on sellanen olo että aika loppuu kesken, vaan tää viikko enää vapaata ja sitten alkaa kaikki. Työt ja koulu... En oo aiemmin täällä kertonutkaan mutta meen opiskelemaan Esittävän taiteen linjalle Paukkulaan ja Mikkelin kansalaiopistolle ohjaamaan Vekkulin junioreita joissa olen jo parina vuonna vieraillut puvustamassa ja lavastamassa. Lisäksi tuo Nelostie jatkuu ja näiden päälle meen puvustamaan ja lavastamaan OUT:in eli Opiston Uuden Teatterin. Teatteria pukkaa koko syksyn siis.

Eilen käytiin Jeminan kanssa ekotorilla ja kirpparilla, taas tuli tehtyä löytöjä mutta tilin laihuuden vuoksi karsin turhempia enkä ostanut kuin muutaman jutun.
Nää helmet makso euron ja ne oli pakko ottaa kotiin koska jokin niissä puhutteli miua. Taas näitä halusin sen mutten osaa selittää miksi.
Toiseksi ostin Riihimäen lasin purkin, en vaan vielä tiiä mitä siihen laittasin? Ehdotuksia. Tuo on noista se pienin malli ja vielä vihreä. Ilmeisesti jokin tässä syksyssä on saanu miut ihastumaan vihreeseen väriin.
Ja uutta musiikkia miulle, tuo Sophie Ellis-Bextorin Get over you/Move this mountain-single on julkastu jo 2002 oikeesti. Kuitenkin halusin ja ostin sen.

Tuossa sunnuntaina sain luettua kesän toisen kirjan eli Aavikon kukan joka kertoo Waris Dirien tarinan ja oikein mielenkiintoinen kertomus olikin "paimentolaisesta huippumalliksi ja YK:n erityislähettilääksi". Heti perään aloitin uuden ja tällä kertaa luvussa on Anna Lappalaisesta kertova Kellokosken prinsessa.
Voisin siis sanoa yhteenvetona että vahvojen naisten, vihreän ja teatterin syksy.

4 kommenttia:

  1. Hirmuisen pieniä kuvia sulla, saisko noita isompana tänne :O

    VastaaPoista
  2. Hei hoi moi!
    Lupasin kommata tänne, joten nyt kommaan jee: oot kiva! En tiiä mitä tolla purkilla voisit tehä ku hankala kuvasta sanoo kuinka iso/pieni se oikeesti on :O Kalenteri auttaa hurjasti sit ton ajansuunittelun kanssa. Toivottavasti kirjasta on jo ollut apua ;D Enihou, lopuksi vielä se blogi mitä suosittelen: http://www.whitetrashdisease.blogspot.com/
    Hei hou sails up!

    VastaaPoista
  3. Saahan noita kuvia klikkaamalla suuremmiksi :) lähinnä ne onkin kuvittamassa tekstiä.

    VastaaPoista
  4. Ja miulla on jo toinenkin tuon kokoinen purkki johon laitoin suolaa. Se ehkä kertoo jotain purkin koostakin... ei mikään suuren suuri.

    VastaaPoista