tiistai 9. elokuuta 2011

ruman kauniita päiviä.

Syksy meinaa selvästi vallata kaupungin, astetta viileämmät päivät ja sateet saavat ilman tuoksumaankin syksylle. Ulos ei osaa pukeutua oikein, on joko liikaa päällä tai liian vähän.
Hieno asia syksyssä on että kaikki alkaa toimia taas normaalisti, niin ja tietysti se että monet artistit julkaiset uutta musiikkia. Erityisesti odotan innolla Sugababes, Booty luvin, Melanie C:n ja Will Youngin uusia albumeja. Ihan vaan muutaman mainitakseni, kaikki muuten brittejä.
Lauantaina olin papan 90-vuotis juhlissa. Hieno ikä, Onnea! Lähdin juhliin Jarnon (veljeni) kyydillä ja oli oikein mukavaa nähdä sukua. Kummipoikani Lassi sanoi tahtovansa muuttaa luokseni ja Aino oli kovasti samaa mieltä. Olisihan se hienoa kun yhtäkkiä asuisikin kahden lapsen kanssa.
Myöhemmin samana päivänä kuvailtiin Elisan kanssa, suihkusessiokuvat jotka aiemmin laitoin on Elisan käsialaa ja tässä kuvia meidän toisesta sessiosta. Varmaan joskus toissa keväänä, eräänä yönä käytiin viimeeks pankalammen rannalla kuvailemassa.
Kuvausten lisäksi katsottiin Nowhere boy, joka yllätti. Aiheenahan siinä on John Lennon joka ei ole koskaan kuulunut omiin suuriin suosikkeihini kuten ei The Beatleskaan mutta elokuva oli kuitenkin oikein kiinnostava kuvaus hänestä. Leffassa oli hyvää musiikkia ja pidin kovasti siitä että näyttelijät lauloi itse ne biisit.

Sunnuntaina nukuin pommiin Kertun kanssa sovitusta jättikirppis treffiajasta mutta hieman myöhässä tepsulin keskustaan kuitenkin. Kerttu oli jo ehtinyt kierrellä ja ostella mutta vielä me yhdessä sitten kierrettiin pöydät pari kertaa. Elisankin kanssa kävin yhdessä kojussa vinyyleitä pyörittelemässä mutta ei niistä mikään lähtenyt matkaan. Itse ostin koko kirpparikäynnillä vain vihreän shokkihiusvärin. Suloisesti nimeltään "Green Envy".
Elisan mentyä töihin lähdin äitin ja Liisa-tätin kanssa kiertämään Akselissa tai esittelemään sitä Liisalle kun Helsingissä on niin vähän kauppoja. Löysin Marimekon liikkeestä aivan mielettömän hienon kassin jonka tahdon,tahdon,tahdon mutta sen kallis hinta estää meidän yhteiseloa. Ehkä parempi niin.
K-kengästä löysin Blendin tennarit joihin rakastuin ensi vilkaisulla ja sovittamisen jälkeen ne sitten muuttikin miun luo. Hintaa niille jäi alennusten jälkeen 20e ja sellasia samanlaisia olin katsellut H&M:n myymälässä hinnalla 14.95e, toivon että nuo blendit kestää kauemmin.
Sen verran kotona noita tuunasin että vaihdoin nauhat kun ne alkuperäiset ei tuntuneet kovin luotettavilta.
Illalla taas Elisan kanssa katsottiin elokuvaa, tällä kertaa Rentidition-Poikkeuksellinen luovutus joka sekin oli huomattavasti parempi kuin olin odottanut. Myöhemmin vielä Sari tuli käymään ja katsomaan meidän kanssa brittisarjojen putkea. Viikonloppuna tuli huomattua pari hyvää sarjaa mm. Puhelintytön päiväkirja ja Toisia naisia, joista ensimmäisen voisi ostaa boksina omaksikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti