sunnuntai 28. elokuuta 2011

viimeisiä viedään.

Eilen vietin päivän Antin ja muutaman muun ihmisen seurassa. Aamu alkoi sillä että nukuin pommiin ja jouduin suoriutumaan puolessa tunnissa aamukahvista ja -suihkusta. Vihaan kiirettä aamuisin, mutta kuitenkin sain itteni valmiiksi ajoissa. Antti ja Johanna tuli hakemaan miut ja sitten kurvattiin hakemaan Heta matkaan. Ensimmäinen etappi jonne mentiin oli Tertin kartano, enpä ole koskaan aiemmin siellä vieraillut mutta se oli oikein kaunis paikka ja käväisyn arvoinen. Tertissä tuijottelun ja ihmettelyn jälkeen nautittiin päiväkahvit höttösillä.
Tertistä siirryttiin Xon-puistoon jossa Antti suoritti valmistujaislahjaksi saamansa benji-hypyn. Tietysti jouduttiin oottelemaan hetki ennenkuin Antti torniin pääsi ja siinä muita hyppääjiä katsellessa mietin ääneen ettei kukaan huuda vaan kaikki hyppi aivan hiljaa.
Onneksi oli todella kaunis, aurinkoinen ja lämmin päivä niin oli mukavaa pyöri ulkosalla noissa Mikkelin nähtävyyksissä.
Hypyn jälkeen käytiin viemässä Heta Kenkäveroon ja sieltä me muut siirryttiin keskustaan koulutarvikkeiden ostoon. Miulla alkoi tulla kirjakaupassa tunnin jälkeen ahdistus joten onneksi sieltä päästiin pois, seuraavana oli vuorossa Tiimari josta itse ostin kalenterin (se on söpön [Jäk!] pinkki ja siinä on pingviinejä). Sitten vielä Akselin uusi vaatekauppa (nimi?) ja sen jälkeen mentiinkin Antin kanssa miun luokse kahville.

Kahvin jälkeen lähdettiin Loren valmistujaisiin jossa näin paljon vanhoja tuttuja jopa yhden vuosien takaa ja aikaa vierähti mukavasti koko illan verran. Sieltä lähtiessä hieman piti itkeskellä kun Kerttu ja Antti nyt sitten lähtee pois.
Tänäänkin oli tosi kaunis ja lämmin päivä mutta se menikin panikoidessa huomisen takia. Sari kävi onneksi kylässä ja katsottiin yhdessä Queens - Kovat korttelit jotta sain vähän muuta ajateltavaa. Nyt kai pitäisi lähtä nukkumaan että olisin huomenna teräkunnossa mutta vielä yksi asia tähän loppuun. Pikkusen mainosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti