sunnuntai 28. elokuuta 2011

itku pitkästä ilosta.

Kirjoitan ihmisille jotka lähtevät tai ovat lähteneet, vaikka nyt tuntuu pahalta enkä haluaisi luopua teistä niin kuitenkin toivon ja tiedän että teillä tulee olemaan hauskaa ja te opitte varmasti uutta ja teette viisaasti lähtiessänne. Ehkä oon pikkusen myös kateellinen etten ole itse lähtemässä minnekkään, toisaalta itsekin aloitan koulun kuten tekin. Kuitenkin taustalla on suuri kiitos siitä että olette olleet ja tehneet miun elämästä juhlaa hetkittäin.
Kerttu
Kertulle kiitos kaikista "ÄÄÄÄHHHMITÄNYTTEHÄÄN,TEHÄÄNJOTAINKIVAA!!"-hetkistä, muista että miun sohvalla on hyvä masentua ja lupaan keittää teetä jota voidaan juoda pihakeinussa yhdessä tehtyjen lusikkaleipien kanssa.
Antti
Anttia tahdon kiittää kaikesta, ensinki kai siitä että siä teit miusta vahvemman ihmisen sillo aikoinaan. Kiitos myös kahvihetkistä, puheluista, ihmisanalyyseista ja nännilauluista. Muistatko mikä oli miun ensimmäinen tekstiviesti siulle? Miä muistan.

Heidi, Samuli ja Johanna
Teistä ei ole valitettavasti kuvaa laittaa, mutta se ei tee teistä huonompi tai vähemmän tärkeitä. Heidille kiitos kaikesta tuesta ja turvasta, ystävyydesta sekä materiasta. Samuli, olet rakas. Opetit miulle todella paljon tietämättäs, kaipaan leffoja, viinaksia ja pelaamista. Johanna miun kesäyön unen kissa, siä oot ihana. Kiitos muffinseista.

Olette kaikki rakkaita ja aina sydämessä missä oottekin, älkää muuttuko. Miäkään en aijo muuttua, ja kaikki mitä meidän välillä on ollut pysyy ennallaan vaikka ehtisi kulua tuhat vuotta kunnes nähdään.

2 kommenttia:

  1. Awwww kiitos!! :) Ikävä <3 Sitten kun alat opiskella, saathan opiskelijakortit jne? Että pääset sitten halvemalla reissaamaan tänne? !! Toivottavasti <3 Mutta kyllä me vielä nähdään :3

    VastaaPoista