keskiviikko 17. elokuuta 2011

luomisen tuskaa, joululahjaa, yöpiknik ja automatka.

Pikakelausta taaksepäin ja katsaus siihen mitä onkaan tullu tehtyä. Sunnuntaina käytiin Jeminan kanssa Jyskissä ja keskustassa pyörimässä. Itselläni ei ollut suurempia ostosuunnitelmia mutta jyskistä kuitenkin tarttui mukaan keittiöpyyhkeitä joita olen aiemminkin siellä himoinnut, vain ja ainoastaan niiden vanhahtavan olemuksen vuoksi.
Toinen ostos johon sorruin oli Marimekon Lappuliisakangas, sen on suunnitellut Maija Louekari jonka suunnittelemia kankaita rakastan muutenkin.
Tuosta kankaasta aion ommella jotain itselleni ja joululahjaksi jollekin. Sunnuntai-iltana pääsin myös alottamaan erään toisen joulahjan teon, ongelmana siinä on aiemmin ollut ettei miulla ollu koko lahjan olennaisinta osaa ja nyt kun sen sain niin johan rupesi lyyti kirjottamaan. Sari kävi sunnuntaina kahvilla ja häneltäkin sain mm. tilkkuja tuota lahjaa varten.

Maanantaina meillä oli harkat, tai oikeammin keskustelutilaisuus Amarillossa. Jossa sain Sarilta lisää tavaraa em lahjaan sekä tuliaisia Ruotsista.
Aiemmin olin jo saanut Sarilta pari kuvaa joista hän arveli minun pitävän ja oikeaan osuikin, tässä niistä toinen.
Harkoista lähtiessä huomasin Irin ja Lindan rillon terassilla ja päätettiin että mentäisiin Pankalammelle piknikille. Tarkoitus oli vaan mennä nauttimaan hieman alkoholijuomia ja hengailemaan elokuun-iltaan.

Mimmikin liittyi meidän seuraan myöhemmin ja vielä myöhemmin käytiin kaikki yhdessä tutustumassa iskelmä Stoppariin.

Eilen Marjaanan, Venlan ja Ainon kanssa käytiin kuuntelemassa tulevan vauva-Aalin sydänääniä. Sen jälkeen haettiin Jemina mukaan ja lähdettiin ajamaan kohti Lappeenrantaan viemään rattaita korjaukseen. Ensin vietiin ne vankkurit ja sitten siirryttiin muihin kauppoihin tai meidän tapauksessa mentiin koluamaan kirppareita.
Ensimmäisenä löytyi Kerttu Nurmisen suunnitteleman Verna-sarjan lasilautanen, 2,50euroa sijoitin häneen mutta se tuki miun persoonaa.
Toisena löysin verhot jotka oli vielä kaiken lisäksi puoleen hintaan eli 4.25e ja niin sain keittiöön uudet verhot. Hauskaa oli se että kun Jemina kantoi niitä korissa niin eräs rouva sanoi että: "Nuo on aidot 69-vuoden verhot."
Kahdelta muulta kirpparilta en sitten löytänytkään kun Nicci Frenchin kirjan ja Chiaran The one that I Love-sinkun. Tuosta Pimeyden syli-kirjasta on tehty elokuvakin, jonka oon varmasti kymmenen kertaa katsonut (siinä näyttelee Joseph Fiennes) enkä edes tiennyt että se on alunperin kirja. CD taas oli hieman heräteostos mutta se maksoi 50senttiä ja onhan se Malta 1998 viisusingle.

Kirpputorien jälkeen käytiin pyörimässä Family centerissa ja keskustassa. Keskustasta en löytäny mitään mutta family centerin Outlet outlet-myymälästä löysin farkut, jotka istui täydellisesti.
Yllättäen ne on värilliset ja vielä vihreät.

Matka meni muuten oikein hyvin, ainoa harmi oli se että Aino-aippeli unohti ostamansa hanskat jonnekin family centerin liikkeeseen. Toivotaan että ne löytyy.

Sellanen pikku huomio vielä että tää on 30. blogimerkintä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti