sunnuntai 4. syyskuuta 2011

keksiä isolla äSSällä.

Perjantai-aamuna odotti koulussa iloinen yllätys kun Sini ja Sanni-Kaisa oli leiponeet illalla meille kaikille keksejä Sinin nimipäivän kunniaksi. Sain pari privakeksiä jotka eri ihan vaan miulle koristeltu hymynaamalla ja S:llä. Aamu alkoi muutenkin mukavasti koska luettiin Rölli ja Metsänhenki-näytelmää ennen kuin lähdettiin siivoilemaan Kansalaisopiston pukuvarastoa.
Koulun jälkeen kävin kiertämässä Mikkelin virastoja ja viemässä sekä hakemassa erinäisiä papereja. Kolmen jälkeen käytiin vähän äitin kanssa pyörimässä kaupoissa ja jotain piti ostaakin.
Löysin pari vihkoa joita voin käyttää töissä, kehyksen joka pääsee miun kehysseinälle (someday) sekä ideataulun joka kanssa on samalle seinälle menossa. Illalla hengattiin Elisan kanssa, blondattiin miun hiukset ja katottiin Frendien ensimmäisen kauden viimeisiä jaksoja.

Lauantaina oli rakkaan veljeni Jarnon 40v. juhlat. Pääsin paikalle Marjaanan kyydillä jolta sain koulun aloitus lahjan/tuliaisen Turkkusesta ja Elliltä sain haluamani pinkin santos-korun. Lisäksi Marjaana oli teettäny meidän Slovenian matkasta Ifolor kirjan.
Juhlien jälkeen vaalensin hiuksia taas, mutta ei ne vieläkään puhtaan vaaleat ole. Vaikkakin onhan muutos jo huomattava.
ENNEN:
VÄLILLÄ:
ja NYT:
Huomenna alkaa työt ja hieman ne jännittää mutta eiköhän se hyvin mene.

Vielä onnittelut Jarnolle 40v, hieno saavutus...
 Onnittelulaulua unohtamatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti