perjantai 23. syyskuuta 2011

mä oon saunatonttu.

Muutama uusi vaate on pitänyt ostaa tähän ankeaan vuoden aikaan piristeeksi. Tosin jostain syystä oon suosinu tuossa kaapin täyttämisessä mustaa väriä, mutta siihen voi aina yhdistää kivoja yksityiskohtia.
Tää ensimmäinen ei ole vaate mutta pakko laittaa kuva kun vihdoinkin löysin Ruman Bettyn kolmoskauden halvennuksella. Ollaan Elisan kanssa molemmat ootettu tuota kuin kuuta nousevaa. Harmittaa vaan kun ostin omani Primasta tuollaisessa ohuessa muovipaketissa ja sen Anttilan paksun pahvisen olisin halunnu.
Maanantai ennen koulua kävin pyörähtämässä H&M:llä koska halusin ostaa tuleville tanssitunneille housut. Tiesin että tuolta sellaiset löytäisin ja päädyin harmaisiin (oikeasti yöhousuihin) haaremipöksyihin.
Samalla reissuissa löysin alerekistä nahkavyön, jollaista oon metsästänykin. Tai vyö kuin vyö kunhan on nahkaa ja edukas.
Maanantaina sain myös S-K:lta rakkauslahjaksi H&M:n mustan hupparin joka ei oo huppari vaan poolo muttei poolo vaan huppari. Eli siis se on paita jossa on suunnattoman iso kaulus.

Tiistaina käytiin Sinin kanssa pyörimässä kaupoilla ja sillonkin vähän tarttu matkaan.
H&M:n alesrekistä löysin tällä kertaa sukat ja hameen koulua (mm. Halloweenia varten).
Lisäksi päädyttiin Sinin kanssa tekstiilikaksosiksi kun ostettiin molemmat Gina trikoolta poncho-viitta-shaalit.
Tänään käytiin äitin kanssa Tokmannilta ostaa halpaa lankaa ja samalla mukaan tarttui sadetakki jota olen kaipaillut koko syksyn mutten oo saanu ostetuksi.

Tänään oli meidän ensimmäinen teematorstai koulussa ja teemana oli hassut hatut. Huomenna me lähdetään luokan kanssa Teatteriristeilylle ja lauantaina meillä on meidän Elämä on rehevää näytelmän esitys. Oma roolini siinä on vessanhenki Jucci, 70-luvulla vessaan kuollut discodiiva. Laittelen kaikesta kuvia kunhan saan niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti