tiistai 29. marraskuuta 2011

myrskyävää tiistaita.

Tänään oltiin luokan kanssa Pieksämäellä kattomassa Myrskyprojektin näytelmiä. Ennen matkaan lähtöä käytiin Prismassa ostamassa eväitä ja miähän tietenkin bongasin itelleni alelaarista pari kerää lankaa kun halvalla sain.
Liilaa jamboa 2e/kerä.
Pieksämäellä ensin piipahdettiin Fidalla ja kahvilla ennekuin siirryttiin Poleeniin katsomaan esityksiä. Ensimmäisenä oli tyttöteatterin IMO -näytelmä (In My Opinion). Joka oli kaikin puolin mainio mutta ääni hukkui muutamissa kohdissa jonnekin ja playboy-peitto söi yhden tarinan osittain.
Toisena katseltiin Koulutuskeskus Agricolan Talviteatterin Kesäyön uni (Pieksämäellä toimiva ryhmä, jossa mukana eritysnuoria), joka oli kyllä hellyyttävyydessään aivan mahtava. Tuli ihan itku esityksen päätteeksi kun katsoin kuin hienosti ja tosissaan he esittivät. Aivan mahtava show!

Esityksen jälkeen käytiin vielä kiertää toinen kirppari ennen kotiinlähtöä mutta enpä löytäny mitään sieltäkään. Illalla S-K:n kanssa valittii kuvia teetettäväksi ja sitten saatoin S-K:n opistolle/hain pyöräni. Matkalla puhuttiin vakavia asioita joihin ei koskaan saa selvyyttä ja koska ollaan jo pitkää mietitty tulisko meidän lapsista kauniita niin saatiin siihenkin varmuus:
Tulis!

3 kommenttia:

  1. ollaan me kyllä kauniita ja komeita, eli lapsista tulee helvetin nättejä, lapsena viisaita ja aikuisena prinsenssoja ♥

    VastaaPoista
  2. onko toi sun pää jotenki liitetty tohon kuvaan? :D repesin sille, oot aika söps XD

    VastaaPoista
  3. Tahdon kummiksi!
    Ullis

    VastaaPoista