sunnuntai 4. joulukuuta 2011

HOMO!

MIKÄ?
Pirkko Saision anarkistinen musiikkifarssi, sävellys Jussi Uurna
se on...Outojen ooppera.
HOMO! on häikäilemätön ooppera ja kuumaverinen kantaatti ajasta, jolloin kirkko repesi, Suomi jakaantui kahtia ja homot lakkasivat olemasta kilttejä.
Veijo Teräs on naimisissa kansanedustaja Hellevi Teräksen kanssa. Perheen au-pairina toimii kadulta löytynyt Moritz, joka kerää aineistoa homoista ja heidän pariutumisriiteistään Hellevin poliittisiin tarkoituksiin.
Mitä tapahtuu kun Moritz katoaa öisille matkoilleen ja törmää Tom of Finlandiin, vanhojen homojen veljeskuntaan ja muslimiin, joka on leikannut irti korvansa?
Mitä tapahtuu, kun Veijo törmää menneisyytensä vänrikkiin, William Shakespeareen ja seitsemään kääpiöön? Ja mitä tapahtuu, kun Hellevin omatunto katoaa jäljettömiin ja ryhtyy esiintymään valeasussa ympäri Helsinkiä?
En aijo jakaa teille omia mielipiteitäni tästä näytelmästä, en ainakan vielä. ehkä hieman kuitenkin. Sen verran  että suosittelen tätä kaikille ,) Esitys on mieletön ja Riku Nieminen on hyvännäk näyttelijä, seks selkeästi artikuloiva ja hänellä on aivan upea vartalo lauluääni!

ps. Kuvat ja teksti on lainattu Kansallisteatterin sivuilta, ei loukkauksena vaan lievässä promotionaalisessa mielessä. http://www.kansallisteatteri.fi/esitykset/homo/
Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti oli hyvä! Haluun kyllä kuulla lisää vielä. En tiedä ootko koittanut tavoitella mua, mutta mikäli olet niin en nyt pystyny vastaamaan koska heitin puhelimen vahingossa roskiin :--) Soittelen huomenna sulle!

    VastaaPoista
  2. Ihana toi Riku Niemis-kommentointi :D
    Tuli kiire sillon perjantaina ja jäi halimatta. Lähetän etähalin, ota kiinni :)
    Ullis <3

    VastaaPoista