perjantai 9. joulukuuta 2011

ala-arvoinen ilveilijä.

Tämän viikon kaksi koulupäivää meni nopeesti teatterin historiaan tutustuen. Tänään käytiin täyttämässä skräpbookia S-K:n ja Sinikan kanssa aamupäivällä. Ja viikonlopuksi ei oo mitään suunnitelmia muuten kuin että S-K:n kanssa hengailua.

Keskiviikkona käytiin Sinin kanssa ostelee korttitarpeita ja tulihan sitä taas ostettua muutakin, mutta kun alesta sai niin ei saa tuomita.

Ihan ekana käytiin pyörähtämässä H&M:llä katsomassa jos siellä olis mid season ale kun netissäkin on, ja olihan siellä muutamia tuotteita alennuksella.
Menetin sydämeni tällä hieman 20-lukua henkivälle huiville, jolle keksin jo monta käyttöä. Ja yhdessä Sinin kanssa päätettiin että kyllä se on vitosen arvonen sijoitus.

Lindexin alerekistä lähti mukaan räpikkäät ja lastenpuolelta oli pakko ostaa mittahenkselit joita jo kauemman aikaa oon himoinnu vaikkei ne alessa ollutkaan.
Prisman lankalaarista ostin alehinnalla pari rullaa lankaa uuden siskontytön joululahjaan. Aika hempeetä lankaa mutta varmasti kivan tuntusta vauvallekin.
Sitten vielä Jani kävi miun puolesta Kouvolan H&M:llä ostamassa karvaliivin kun luulin ettei niitä Mikkeliin tuu ja Vantaalta ne oli loppu kun S-K kävi kysymässä.
Tämän kaiken lisäksi sorruin nettiosteluun, Jeminan kanssa tilattiin H&M:n postimyynnistä vaatteita ja sieltä tilasin itteleni epäsymmetrisen neulehupparin.
Oikeestihan tuo on mamapuolen vaate mutta oon jo sen verta lihava että raskausvaatteita on käytettävä. Ei vaan jos tuo on kiva päällä niin hyvä vaan kun on väljä.

Toinen nettipaikka jossa shoppailin oli Ebay, pari päivää sitten löysin sieltä kivan kaupan josta sai kivoja koruja sekä huiveja mutta sepä ei toimittanutkaan tuotteitaan Suomeen. Kuitenkin löysin pari muuta kauppaa josta sain ne parhaimmat tilattua. Pari ristikorua on nyt postissa tulossa kalliimman hinta oli 1,82e

Kuvat lainasin suoraan ebaysta.

Kaiken kukkaraksi sain onnekseni lukea ja kuulla että Maja Keuc (Slovenian euroviisuedustaja 2011) on julkaissut levyn nimeltä Indigo. Rakastuin siihen.
Injoi ystävät!

ps. Nonni, nyt jäi isot kirjeet saamatta.

4 kommenttia: