tiistai 27. joulukuuta 2011

minulla on lahjoja...joululahjoja.

Kuten aiemmin ehdin jo kertoa niin tänä vuonna tein muutamia lahjoja itse. Nyt kun lahjat on annettu ja pukki käynyt kontillaan niin voin esitellä aikaansaannokseni sekä ne lahjat jotka sain itse iloisena vastaan ottaa.

Laitan ensimmäisenä sen lahjan jonka viimeisenä annoin, kronologisesti tää on oikeampi kohta koska tää Elisalle tehty näköisnukke oli ensimmäinen lahja joka oli valmis. Kuten Elisallekin kerroin kaikki muuta vaatteet paitsi farkkushortsit on tehty käsin, niin ja onhan tuo lootakin miun kätten työtä.
Ellille neuloin kaulahuivin tai oikeastaan tuo on kauluri.
Sari ja Pia sai lahjaksi ite kokoamani CD-levyt joista CD1 oli talvi ja CD2 joulu. Lisäksi tuolta CD2. löytyy miun laulama Ave Maria, liekö se sitten kiva lahja vai suurta kidutusta. ,)
S-K:lle tehtiin Sinin kanssa mollamaijat meistä ettei siellä Vantaalla tarvii yksin teetä litkiä, 100% käsityötä nekin.
Janille ompelin ristiheijastimen kun jokaisenhan on itse ristinsä kannettava.
Jussi 26v askarteli äitilleen sukkapuikko kotelon kun sellainen kuulemma oli puutoslistalla.
Lisäksi neuloin vauva-Aalille peiton, joka tosin valmistui vasta jouluaatto iltana mutta onneksi nuo vauvelit ei kauheesti joulusta ymmärrä.

Sitten voinkin siirtyä niihin joita itse sain.
Nauroin itsekseni tälle kuvalle. Jos miua pitäis kuvata yhdellä kuvalla niin tää olis aika hyvä siihen.
Vasemmalta: porukoilta sain kunnon talvikengät, Sinin neuloi miulle kaulahuivin, Jaakko oli tehty pari risti riipusta ja lastan, Ellilta pussukka pipareita, Jeminalta polkkatankoja; mittanauharannekoru ja itse tehtyä saippuaa, Marjaanalta Barbapörrö(Barbapjuske)tyyny, Jarnolta David Beckham Homme-tuoksu, Jeminalta ja Pialta Riihimäen lasin purkit, Sarilta itse tehty lumiukko, S-K:ltä purkillinen "prinsessa"teetä, Elliltä emalikippo sekä Pialta lumikkikello.
Näiden lisäksi sain vielä Elisalta käkikellon ja teetä sekä Janilta risti-tähtiriipuksen ja farkkupussukan.
suuri KIITOS kaikille teille!

Tänä vuonna en jaksanu erityisemmin kotia jouluksi laittaa mutta kuitenkin sen verran tein että askartelin oveen kranssin josta tuli ihan miun näkönen.
Nappeja, pahvia, liimaa ja puutähti.
Nyt haluaisin kovasti Viroon kun eilen sain tietää että yksi lempilaulajistani Laura Põldvere on julkaissut kokoelmalevyn Sädemeid taevast: Laura singlid 2005-2012. Tässä levyltä julkaistu singlebiisi 2020.

2 kommenttia: