maanantai 5. joulukuuta 2011

minun sydämeni ei ole asemahalli.

Niin meni viikonloppu Helsingissä teatterimatkalla. Virallisesti mentiin sinne Jeminan kanssa sitä HOMOa! katsomaan mutta tottakai ennen sitä pitä kiertää muutama kauppa kun kerta parempien valikoimien maailmaan pääsi. Ihan niin hurjasti ei ollu sitä aikaa että oltais kaikki mahdolliset kaupat kierretty mutta tärkeimmät eli H&Mx3 ja pari muuta kauppaa tuli tutuksi kuitenkin.

H&M:ltä tuli tehtyä sellasia löytöjä jotka olisin tilannu netistä ellen olis päässy paikan päälle ja pari yllätystäkin ostin.

Pari mustaa paita tai paita ja neuletakki talven ja kevään juhlavampii ja arkisimpiin rientoihin.

Pari alerekki löytöä. Minne on kadonnu suuret alerekit? Mikkelin H&M:ssä ei enää oo sellasta ja kovasti ne oli kiven takana Helsingissäkin. MIKSI?
Tää oli vielä yksi ylimääräinen "pakkosaadahaluantuon"-ostos. En vaan tiedä miten sitä pitäisi käyttää kun siihen tuulee sisään jos sitä pipona pitää...
Muut ostokset vaatteiden osalta hoituikin sitten Weekdayn liikkeessä. Se oli oikein hauska uusi tuttavuus, aika kallis vaan miun mielestä mutta pari alelöytöä tein sielläkin.
Weekday Vintage is a careful selection of vintage garments.
Every item marked Weekday Vintage is unique and can not found anywhere else.
En tiiä uskonko ihan täysin tuohon.
Tämä ihanainen huivi löytyi alen -75% alta ja maksoi hurjat 5e.
Tämä Jeminan mielestä "aika hillitty siun makuun."-paita oli -50% ja maksoi 9e mutta siinä on jotain joka puhutteli miua.

Tietysti kun Helsingissä oltiin Arnold'sia ei voi kiertää ilman ostoksia. Tälläkin kertaa vanha tuttu sai paikan vatsastani.
Ostosten ja syömisen jälkeen mentiin käymään hotellilla lepää hetki ja vaihtaa vaatteet ennenkuin suunnistettiin HOMOstelemaan!. Ja sielläkin esityksen jälkeen sorruin shoppailemaan.
T-paita piti saa muistoksi tuosta hienosta illasta ja koko retkestä, koska kokonaisuutena koko viikonloppu oli oikein onnistunut. Jeminalle suuri kiitos seurasta! Luv ya!

Helsinki ostosten lisäksi sain viikonloppuna pari uutta korua:
Vihdoin ja viimein sain Lampiton korun itelleni, Lemmenlakko on siis loppunut virallisesti!
Nämä sain Janilta kun ne oli hieman rikki, korjasin ne jo liimalla ja ooh, ne on kuin uudet.

Teatterin, ostosten ja kaiken kivan päälle vielä huomasin että Helena Paparizoulta on ilmestynyt uusi single, joka onkin nyt soinut aika lailla tässä asunnossa.

4 kommenttia:

  1. Kiitos vain itseillenne hauskasta seurasta :) mennää uudestaankin. Ja toivotaan, ettei ruokailu vien liikaa aikaa shoppailulta..

    VastaaPoista
  2. siis kuka tulee tuon pipon sisään?

    VastaaPoista
  3. Itse typottaa ja muille huomauttelee ;)

    VastaaPoista
  4. no pakko oli kun toi sun oli vielä pahempi! Btw ihanat noi paidat <3

    VastaaPoista