maanantai 28. marraskuuta 2011

tiedän, että joskus olen hieman hutsumainen.

Kävin torstaina kattomassa Marjaanaa sairaalassa ja sen jälkeen eksyin piipahtamaan Fidalla musta huivin houkuttelemana joka osottautui ruskeaksi ponchoksi. Kuitenkin muutaman löydön tein.
Tämä harmajainen puuvilla-kašmir ihanuus löytyi laarista, "tästä kaikki 0.20e".
Sitten sorruin joulupalloihin, tänä vuonna väreihin miun kuusessa yhtyy sitten vadelma. Viime vuonna ostin ostin mustia tähtiä hopeisten koristeiden seuraksi. Alkaa ote lipsua siitä "miulle tulee vain hopeisia joulukoristeita".

Perjantaina oli kouluton päivä (ainoastaan vain illalla esitys siis) joten vietin päivän nähden ystäviä. Ensin Jemina kävi aamusta kylässä ja päivemmällä kävin Pian kanssa kaupungilla. Mitään sen suurempaa ei löytyny mutta kuitenkin jotain kivaa aina.
Ginatricotin alekorurekistä löysin aivan mahtavan kuolemanpäiväkorun, niin hieno ja hintaa vain 1,90e.
Samaisesta puljusta löysin ristisormuksen jollaista oon pitkään harkinnu mutta kun tuli lila vastaan niin en voinu sanoa ei joten mukaanhan se lähti.
Oon jo pitkään höpissy kaikille kissakorviksista jotka on vähän kuin venytykset ja sitten vihdoin törmäsin niihin taas Glitterissä. Tosin piti jo kerran käydä nää vaihtamassa kun eivät kestä kiinni ja toinen reissu ois eessä.

Perjantaina lisäksi värjäsin pari pientä rullaa lankaa sillä kool-aid magic twists mehulla jota Sannalta sain.
Hassua kun käytti eri sävyisiä valkoisia niin tuli ihan eri värisiä lankoja. Tuo vaalein oli vaan hetken mehussa.

Lauantaina olis taas esitys ja illalla istuttiin Janin sekä Elisan kanssa iltaa. Hieman alkoholia nautittiin ja sen semmoista.

Sunnuntaina oli taas esitys, mitään muuta järkevää en saanutkaan aikasiksi, paitsi että Elisan kanssa katottiin leffa. Hyvä leffa olikin sellanen kuin Adam, suosittelen kaikille. 
Tajusin että tähän miusta kertovaan blogin on unohtunu laittaa yksi miuhun jotenkin liittyä linkki, joten lisään sen tänne loppuu...

Olisin vielä laittaa kuvan kasvaneesta kaulahuivista mutta en saanu kameraa toimimaan lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti