torstai 24. marraskuuta 2011

Perussa syödään marsuja/marussa syödään persuja.

Lauantain päiväpeittopäivityksen jälkeen Antti tuli käymään ja kahvittelun jälkeen siirryttiin Elisaa yllätysmoikkaamaan. Oli hauskaa hengata porukassa pitkästä aikaa, kattoo leffaa ja evästää nachovuokaa sekä karkkeja. Tosi hauska ilta.
Sunnuntaina kävin äitin ja Ainon kanssa Anttilassa lanka, virkkuukoukku ja DVD ostoksilla ennenkuin menin käymään Ristiinassa. Oli pakko sortua kun Anttilassa oli kaikki leffat -30%, ostin puhelintytönpäiväkirjan kolme tuotantokautta.
Porukoilla pääsin ompelemaan äitin kanssa lahjoja sekä kaivelemaan äitin lankakoreja, joista itselleni luvalla ammensin muutamia lankakeriä ja jämälankoja.
Lisäksi kokeilin langan värjäämistä mehulla, jonka sain Sannalta aiemmin.
Lanka oli alunperin siis valkoinen ja nyt se on jauhelihan värinen tai oiskohan tuo sävy joku koralli. Lankojen lisäksi mukaan lähti hoitoaineita ja hiusvärejä sekä vanha valmistumattoman paidan selkäkappale josta askartelin itelleni tuubihuivin.
Lauantaina myöskin viimein otin ja opettelin tekemään nurjan silmukan että pystyin aloittamaan huppukaulahuivin neulomisen, ja siihen sitä lankaakin hain jo.
Tuon verran sitä on nyt tehty, kuva on pari iltaa vanha joten on siinä pari kerrosta enempi. Valmiina se tulee olemaan suunnilleen tällänen:
Maanantaina viimeinen sain loput Nelostien jäämistökamat kotiin ja hävisin huutonetissä Antti Tuiskun Tunturibiisi-promon. Harmitti aikalailla mutta noh, jos seuraavan sitten sais.
Miun olkkarin uusi lamppu (jos se toimii), salama sen verran vääristää että väri näyttää oranssilta vaikka se on oikeesti punainen.

Koko tää alku viikko on koulussa menny Lemmenlakon lumoissa ja  aika kivasti se on medioissakin ollu kuten oon tännekin linkkejä laittanu. Nyt on pakko mennä ompelukoneen ääreen tekee viimesiä korjauksia omiin pöksyihin ja sitten nukkumaan että jaksaa huomisessa ennakkoesityksessä.

1 kommentti:

  1. no en kyllä olisi uskonut, että laitat ton noinkin kauniin kuvan musta tänne :--------DDD

    VastaaPoista