sunnuntai 13. marraskuuta 2011

kaunotar, hirviö ja jotain siltä väliltä.

Perjantaina pääs oikein kunnolla roolileikkimään. Aamu alkoi sillä että kävelin ilmanpäämäärää luokan ja pukuhuoneen väliä miettien millä siveltimellä laitetaan mitäkin meikkiä ja missä järjestyksessä kuuluu mikin laittaa. Yhessä vaiheessa käytiin S-K:n kanssa hieno keskustelu.
Jussi: Mitä nyt teen?
S-K: Laita luomiväriä...
Jussi: Niin...(hieman sarkastisesti)
S-K: Ok, tuun koht avuks.
Jussi: Kiitos. Ei miehelle voi sanoa että laita luomiväriä. Pitää vähän neuvoa...
Sain vähän kuitenkin opettajalta kehuja että hyvin osasin meikata vaikka sitä en usein teekkään. Tässä kuva aikaansaannoksestani ja siitä miltä näytin kun kävin Akselissa jakamassa flyereita.

Illalla meillä sitten oli Nelostien toiseksi viimeinen esitys ja muutuin siis Lampitosta Jussin kautta Tuokoksi. Aivan toisenlainen maailma, yhtäläisyyksiä voi löytää vain kiharasta tukasta.
Lauantain sain olla oma itseni, tosin Artiumilla meni tääkin päivä kun meillä oli Vekkulin junnujen harkat. Niiden jälkeen näin Jeminaa ja käytiin yhdessä kattomassa Mikkelin uutta hienoa ostoskeskusta Stellaa. Kävin Stellassa jo perjantaina toteamassa että se "upea, laaja, mahtava, suuri valikoimainen" H&M osoittautui miesten osaston kohdalla sellaiseksi että samat vaatteet oli siirretty hieman laajempaan tilaan eli laajennusta oli tapahtunut, tosin ei valikoimassa.

Tänään (klo 1.30 su 13.11.11 isänpäivä) on vielä yksi esitys vedettävänä, sitten nelostie saa luvan olla valmis.

2 kommenttia: