tiistai 1. marraskuuta 2011

nolsu.

Kävin eilen lukemassa paria "muoti"blogia ja masennuin, en kylläkään tiedä miksi mutta kuitenkin se veti mielen apeaksi. Loppujen lopuksi olen oikein tyytyväinen omaan tyyliini vaikken kauhean kalliita vaatteita omistakkaan, enkä edes tahtoisi koska mielestäni kivojen vaatteiden ei tarvitse maksaa paljon.

Kannan omaa lippuani kirppareiden ja alelöytöjen puolesta, tässä päivityksessä aijoinkin esitellä tämän päiväiset ostokseni. Sovittiin Ulliksen kanssa eilen että tänään käytäis tyhjentää kirpparit Lemmenlakon puvustukseen, kuitenkin kävi niin että enempi löyty kotiin kaikkea kuin lavalle.

Ensimmäisenä löytyi Riihimäen lasin purkki, hintaaa 2e joten korjasin talteen.
Kansikin siinä on paikallaa, tosin se on rikki mutta silti noin halvalla niitä harvoin saa.

Toisena löysin jalallisen kakkutarjottimen. En oo koskaan sellasta omistanu mutta nyt omistan. Retro!
Oon himoinnu uuteen mustaan nahkatakkiini ja muihin takkeihini karvakaulusta. Nyt löysin sen ja hinta oli 2e. Yllättäen se on henkkamaukan tuote.
Ja vielä viimosena löytyi neuleliivi, mietin ja sovituksen jälkeen päätin ostaa sen. Ullis vielä tinkas sen 3.50e.
Sellasia ostoksia tänään. Aattelin aamupäivällä että joku viikko pidän sellasen pukeutumisviikon ja laitan joka päivä asustani kuvan tänne... varmaankin joo, tai ehkä en. Nyt rupean kirjottamaan sähköpostia Zachary Quintolle.

2 kommenttia:

  1. Hei, ole onnellinen siitä, että sä ylipäätään löydät kirppiksiltä jotain. Musta tuntuu, etten ikinä löydä kirppiksiltä mitään :P

    VastaaPoista
  2. Kuule, sellaset perus muotiblogit on niin vitun tylsiä että huh :D Niitä mahtuu n. 300 tusinaan, toinen toistaan geneerisempiä klooneja. Siun blogi on 100x parempi ja omaperäisempi ja ennen kaikkea mielenkiintoisempi kuin yksikään niistä :)

    VastaaPoista