sunnuntai 6. marraskuuta 2011

tmää ei loe madhollsta.

Takana kaksi esitystä (pe&la) ja klo on 1.56 sunnuntainayönä. Pitäis tänään illalla vielä esiintyä ja sitten on viikko väliä ennen viimeisiä vetoja. Päätin kuitenkin saada aikaisiksi tän päivityksen ennenkuin meen uinumaan.

Keskiviikkona kävin Marjaanan kanssa jouluostoksilla. En oo varma ostiko Marjaana mitään pukin konttiin ite sellaisiakin löytöjä pari tein. Toki muutakin tuli ostettua mutta yllätytte kun kerron miten vähän meni rahaa.
Tai no joo, ei oikeastaan pitäis ostaa mitään kun ei mitään tarvii mutta ostinpa nyt kuitenkin.
Lindexin lastenpuolelta löytyi kolme paria tähti korviksia hintaan 2.95e.
Carlssonin alakerran ale-DVDhyllystä löytyi kahdella eurolla The Cycle-elokuva, jossa Carrie (Daryl Hannah) ajelee pikkuteitä pitkin keskellä ei mitään, kun hänen eteensä hyppää jokseenkin sekaisin oleva Amy Singer (Leah Gibson), joka on paennut metsissä lymyävältä psykopaatilta. Päästyään autoon Amy alkaa kertoa Carrielle tarinaansa siitä, miten hän ja hänen neljä kaveria joutuivat tähän tilanteeseen ja miksi Amy on ainoa, joka jäi eloon... http://sivustakatsoja.com/blog/2711323/the-cycle/

Ja yllättämättä ketään, kävin taas koluamassa myös H&M:n alerekin ja sorruin:
reisitaskuhousuin,
chinoihin ja
takkiin.
Tosin en tunne huonoa omaatuntoa koska kuitti sanoin että
R.taskuhousut     29,95     10,00
Chinot     24,95     7,00
Takki     19,95     5,00
yhteensä:     22,00      10,00
Eli kaikki maksoi yhteensä 10 euroa, tuollasia kuitteja ois kiva saada useemminkin.

Päätin pitää vähän nyt taukoa shoppailusta mutta kuitenkin vielä sorruin perjantaina sen verran että sain 27. tunniksi itelleni tekemistä.
En voinu vastustaa kun sekä Heroes tk. 4 että (kauan odotettu) Flashforward oli molemmat 14.95e Citymarketissa. Nyt saa katella oikein kunnolla.

Eilen la näin ekaa kertaa 30 seconds to Marsin Hurricane musiikkivideon, Elisa sen miulle näytti kun kävin niillä päivällä kahvilla ja kalulla eiku kakulla.
Nyt tämän biisin tahdissa lähen nukkumaan, kattomaan kauniita unia ja oman kullan kuvia. Kuka lieneekään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti