tiistai 8. marraskuuta 2011

surullista unta.

Eilen ja tänään ollaan Ullan sekä muiden luokkalaisten kanssa juostu hankkimassa koruja, vaatteita ja tavaroita Lemmenlakkoon. Puvustus alkaa olla valmis ja kaikki korutkin saatiin ostettua. Vähän huono näissä etsiskely kierroissa on se että tulee aina ostettua itellekin jotain, tosin yleensä etsii kirppareilta ja alelaareista joten ihan hirveesti ei rahaa mene mutta silti.

Eilen illalla kun käytiin leikkii Akselissa koruharakoita, niin tarttu itelle mukaan Seppälän aleskoruista ristiriipus ja KappAhlin alekorista nahkavyö, kumpainenkin 2e kustansi.
Sen lisäksi ostin Lampitolle Seppälästä lehtikaulakorun joka jää sitten miulle, siitä ei oo kuvaa mutta kunhan ehdin niin otan ja laitan tänne.

Tänään oli Reaaliaikakirpputori ja Ekotori. Reaalista löytyi Aavikon kukka-kirja hintaan 1,50e.
Oon jo kerran lukenu tuon kirjan mutta haluan sen hyllyyni silti, se oli tosi hyvä.

Ekotorilta löysin pikeepaidan ja pari Sarah Brightmanin CD:tä La Lunan ja Timelessin kaikkii meni yhteensä 2e.
Lisäksi ostettiin toki kaikkee roinaa lavalle mm. söpöinen kurkkupuhelin.
Kotiin päästyäni ompelin rooliasuni valmiiksi ja pesin pyykkiä. Kohta voisin kammeta suihkuun että pääsis ajoissa nukkumaan. Huomenna alkaa koulussa maskeeraus, jee, jee, jee.

Tänään me katsottiin koulussa näytelmä Enkelin kuvia lumessa, jossa esiinnyin joskus 10(?)-vuotiaana ja oli kolmas tanssitunti, oon alkanu pitää siitä vaikken oikeesti siellä mitään osaa.

Tästä biisistä täytyy myöskin linkittää toinen versio mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti