keskiviikko 5. lokakuuta 2011

.S.O.S.

Tuntuu että päivät menee tosi nopeesti kun on niin paljon tekemistä ja niinä päivinä kun ei oo virallisesti tekemistä, niin sen käyttää kuitenkin jonkun seurassa jossain. Toissa viikonloppuna me käytiin siellä teatterilaivalla ja ennen sitä tutustuttiin hieman Turkuun.

Turussa meillä oli hetki aikaa joten käytiin shoppailemassa hieman, mitään sen suurempia kukaan ei löytänyt mutta itse löysin vihdoin (ilman sen suurempaa etsimistä) himoitsemani haalarin.
H&M:n ja Gina tricot:n vierailujen jälkeen siirryttiin Amarilloon syömään ja siellä saatiin nauttia pitkän linjan päivällisestä, siellä nimittäin oli niin hidas palvelu että.
Ruoan jälkeen miä ja Sini käytiin paikallisella Sokoksella ostamassa taskupeilit ja sitten juostiin autoon. Autosta kuljettiin satamaan jossa sitten taas hetki istuskeltiin ja odotettiin laivaan pääsyä. Siinä istuskellessa opin (miulle siis opetettiin) neulomisen jalo taito. Laivaan noustuamme meillä oli sen verran kiire aikataulu ettei siinä ehtinyt muuta kuin heittää kamat hyttiin, vaihtaa nopeasti vaatteet ja lähtä kulkemaan kohti uusia seikkailuja, me oltiin ilmottauduttu maskeeraus työpajaan joka oli siis sillon perjantai-iltana ja kesti pari tuntia.

Työpajan jälkeen miä ja Sini päätettiin nauttia kulttuurista ja mentiin katsomaan esitys nimeltä Taru kissojen rouvasta joka oli kahden miehen sekä yhden naisen dragshow. Esitys oli aivan mielettömän upea. Sen jälkeen tassuteltiin (kissamaisen notkeasti) hyttiin toteamaan että kaikki muut olivat lähteneet jonnekin, se ei meitä Sinin kanssa haitannu me tehtiin olomme mukavaksi ja laitettiin Bolsia (likööriä) suuhun. Hetken istumisen jälkeen muut tuli katsomaan missä me ollaan ja yhdessä ajateltiin lähteä katsomaan karaoken laulantaa.
Me kuitenkin Sinin kanssa päätettiin tupakkakopin hämyisen maailman jälkeen luovuttaa ja mennä takaisin hyttiin nukkumattia odottelemaan.

Lauantai-aamuna käytiin aamupalalla ja sen jälkeen suunnistettiin kannelle 12, jossa meidän esiintymispaikka oli. Show alkoi kello 11.00 ja katsomo oli aivan täynnä.
Show meni oikein hyvin ja siitä saatiin kuulla hyvää palautetta. Showsta suoraan juostiin katsomaan Greasea, Mummoa ja improkilpailua. Ennen satamaan saapumista käytiin vielä hieman ostelemassa tuliaisia ja itselleni löysin aivan äärettömän söpöisen Barbapapa-pussukan.
Kotimatka sujui aivan ongelmitta ja kotiin pääsin myöhään. Onnistunut reissu kuitenkin ja mahtava ensikokemus teatterilaivalta!

3 kommenttia: