sunnuntai 30. lokakuuta 2011

minun kitalaki rakastaa minua.

Melkein joka toinen päivä olen saanut nyt lomalla päivitettyä blogia (jee jee jee). Yritän jatkossakin olla ahkera ettei taas käy niin että kirjotan sitten kolme viikkoa kerralla ja pistän hirveän määrän kuvia ja ja ja...

Oikeastaan suuremmin ei ole kerrottavaa, perjantainen ensi-ilta meni oikein mainiosti samoin lauantain esitys vaikka tuntuikin ettei jännitys irtoa millään, eikä lauantaina ollut lainkaan fiilistä esittää mutta silti meni hyvin. Ensi-illassa jännityskin alkoi kyllä kunhan vaan lavalle astuin, tuntui ettei ees biisi onnistu kun käsi vapis niin paljon etten meinannu mikkiin osua.

Viime viikolla tuli käytyä parina päivänä kirpparilla, ensin kävin äitin kanssa ekotorilla ja reaaliajassa ja sitten myöhemmin Jeminan kanssa Wilma ja Wihtorissa. Tietenkin taas muutaman löydön tein.

Ekotorilta äitin kanssa ostettiin Ellille mukeja ja sieltä löysin itelleni koulun näytelmään aluspaidan, yhden joululahjan kääreen sekä Jack&Jonesin vintage verkkatakin.
Meidän kaikki ostokset teki yhteensä 2 euroa joten tuo takkihan oli melkein ilmainen, pieni harmillinen juttu on se että siinä on tahra hihassa mutta hei, se oli halpa ja kiva. Jos joku tulee siitä tahrasta sanomaan niin voin vaan vastata että "Kuka meistä on täydellinen?"

Toinen mahtava löytö jonka tein oli perus-musta-takki, jollaista olen koittanut ettiä koko Mikkelin läpeensä. Sitten se löytyi kirpparilta 5e oli hintaa ja takki oli H&M:n L.O.G.G. merkiltään.
Takkien lisäksi olen taas sortunut ostamaan DVD:tä, tälläkertaa hankin Aavekuiskaajan 4.kauden, Resident Evil: afterlifen ja Silent Hillin.
Aavekuiskaajan oon melkein jo kattonukin, viimenen jakso odottaa.

Tänään sorruin tekemään ostoksia myöskin H&M:n nettikaupassa, miua ei vaan sais päästää sinne. Tosin lohduttaudun sillä että moni ostoseni on sellanen että jos ne ei ookkaan hyviä niin palautan ne.
Ja niin, mitä tuli tilattua:
Haaremihousujen tyyppiset chinot

Poncho

Toppaliivi

ooh, muovisia sormuksia.

Tänään leikin google kääntäjällä ja sen avulla luin erään venäläisen/ukrainalaisen bändin kotisivuja, ja kaikista parasta oli heidän biisiensä käännökset. Sieltä löysin myös tuon päivitykseni otsikon. Tässä se biisi jossa noin ilmeisesti lauletaa:

4 kommenttia:

  1. Toi on hyvä biisi <3 Tiesin sen jo entuudestaan, muahaha :D Tai siis kuuntelenkin sitä vähän väliä.

    VastaaPoista
  2. In-Janilla on muitakin tosi hyviä biisejä! Tykkään <3

    VastaaPoista
  3. Joo <3 Miun lemppareita on just kamikadze, sit malo-pomalu, pingvin, pofig, sohrani menja... :D

    VastaaPoista
  4. oooh, kaikki nuo! Sitten yks jota rakastan on Sergey Lazarev, suotta on jäänyt hän Dima Bilanin jalkoihin...

    VastaaPoista