keskiviikko 12. lokakuuta 2011

materialisti sai siivet.

On taas tullu viipotettua pitkin maita ja mantuja. Ärsyttää itseäkin ettei edes sellasta lyhyttä hetkeä ole että ehtis tänne kirjottaa asioita. Tänään on onneksi vapaa ilta ja saan istua ihan rauhassa Frendeistä nauttien.
Sen verran tänne nyt laitan että esittelen hieman ostoksiani ja hankintojani viime viikoilta. Ebaysta tuli hankittua muutama vauva miun kokoelmaa kasvattamaan, ensin ostin Overloaded: The singles collectionin Singaporen version ja sitten (vihdoin ja viimein) vuoden odotuksen jälkeen Sweet 7:n levyn sweet editionin.

Syksyn kunniaksi piti tietenkin taas hieman vaatekaappiakin uudistaa ja H&M:n alesta tuli muutama paita ostettua. Aluksi löysin collegetakin jonka ostamista oon miettiny ja toiseksi tuli ostettua farkkupaita.
Vielä piti pari päivää myöhemmin palata ostamaan violetti huivi, joka jäi mieltä kaihertamaan. Samalla kerralla ostin myös chinot vaikka olin varma ettei sellasta miulle käy.
Anttilassa käydessäni huomasin että JEE vihdoinkin Bonesin 5. kausi oli tullut aleeseen ja sen ostin iltojeni iloksi. Tosin nyt se on jo katottu... on se vaan niin hyvä sarja.
Viimeisimmät ostokset tein tänään kun käytiin hankkimassa viimeisiä tarpeisto/puvustus-asioita Nelostiehen ekotorilta ja reaaliaikakirpparilta. Mukaan tarttui:
 Kaksi H&M:n t-paitaa joista kalliimpi oli 1,50e.
Kaulakoru, sateenkaarisormus ja Grapponia-lautanen.
Espanjanlainen kauhuleffa ja aito, alkuperäinen vuoden 1989 Pieni merenneito CD.
Sekä joulupyötäliinan valmiiksi joulua varten.

Tähän vielä pari kuvaa kun oon leikkiny tyyleillä tässä päivänä muutamana.

2 kommenttia:

  1. Tossa ylemmässä Jussi-kuvassa sun hiukset näyttää sellasille....no tavallisille! :D Katoin et mitä hittoa, mutta sitten alempi kuva paljasti asioiden oikean laidan :D

    VastaaPoista
  2. miauuu kuka onkaan taas se 'elisan unelmien mies' ;----D purr laitoin siusta 'muutaman' kuvan eilisestä jo. niitä muokattuja siunaantui ja tajusin että jos muokkaan vaan hiukan valoituksia, niin ne on kuin tyyliin Image lehdestä.

    VastaaPoista