keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

tosi vanhoja juttuja.

"Pakko" päivittää alta nämä viime viikkoiset löydöt että voin päivittää tän viikon löydöt tänne myös. 

Viime viikolla tuli pari kertaa pyörähdettyä ekotorilla ja kirppareilla, ilmeisesti sen kuuluu mennä niin että kun ei oikeastaan tarvii mitään niin löytyy vaikka mitä kuvittelee tarviivansa,
Ekotorille oli tullut uusi kuorma kankaita ja pääsin niitä hipeltämään, mukaan tarttui pöytäliina pöytäliinaksi ja muutama muu kodin tekstiili ompelu tarkoituksiin. Lisäksi löysin tuon ihastuttavan pitsireunalautasen.
Kirpparilla kävi sellainen flaksi että huh, löysin nuo lasipurkit todella halvalla ja olihan ne pakko silloin ostaa. Pistaasin värinen pussukka pääsi uudeksi lompakoksi ja oranssin lakanan ostin kankaan takia.
Torstaina kävin porukoilla ja ostin itselleni sen lintuhäkin(!), se on niin hieno. Lisäksi sain kotiin iskän tuunaaman talohyllyn mutta se oli nostanut statustaan hyllyköksi.
Perjantaina tuli käytyä ottamassa tälläinen... 12.päivä käyn värityttämässä sen.
Lisäksi tämmönen kollaasi erilaisia kankaita ja muita, jotka kaivelin äitin kaapista sun muista paikoista. Tuo oikean puoleisen kuvan ylärivin toinen oik. kangas on sellaista ihanaa kuin Auntie's attic-kangasta, ja sarjasta löytyy useampaakin sorttia. Kankaita voi käydä ihastelemassa täällä.
Tässä vielä iiiihana versio Slovenian tämän vuoden euroviisubiisistä ;)

4 kommenttia: