maanantai 25. toukokuuta 2015

setän mummola helmiä.

Lauantai oli juoksupäivä, piti ehtiä heti aamusta pihakirpparille Ristiinaan, sitten tuli setä vaimoineen käymään, tässä välissä Elisalle heittää ruokia illaksi, siitä H-K:n synttäreille ja illaksi Elisan luo kokkailee ja kattomaan viisuja.

Toki on kivaakin että joskus on noita päivä kun usein päivät menee vaan ollessa, varsinkin lauantait, toisaalta välillä tuntuu että ois ihan kivaa olla joku lauantai vaan kotona. Niin tai näin, kivoja löytyjä tein jälleen, ehdin kaikkiin paikkoihin ja oli tosi kivaa.

Pihakirppis alkoi jo kymmeneltä, joten äiti tuli noutamaan miut puolen aikoihin. Siitä hurautettiin Ristiinaan ja kirppikselle. Harmiksi vain monikaan ei ollut laittanut pöytää vaikka sääkin suosi, pari ostosta kuitenkin tein niistä muutamasta pöydästä.
Mukaan lähti keittiöpyyhe ja Silent Hill: Downpour-peli.

Pihakirppiskierroksen jälkeen ehdotin äitille että josko käytäisiin Inkerin ystävien kirpputorilla, se on ihastuttava pieni kirppari, jossa on aina myynnissä kaikkea ihanaa mummotavaraa mutta usein ne vaan jää sinne kalliiden hintojen vuoksi.

Tällä kertaa sieltäkään ei tarvinnut tyhjin käsin lähteä kotiin.
Oikeastaan lähti vähän mopo käsistä näiden ostosten kanssa. Heti eteisessä iskin silmäni levyn suojuksiin, peremmältä löytyi essu ja pitsikoriste. Kankaat oli pussitettu muiden kankaiden kanssa mutta nuo oli ainoat jotka halusin. Harmi vain että toinen levynsuojus on aivan väärän kokoinen, mutta ehkä sen saa vaihdettua tai sitten ostan pienemmän.

Sellainen lauantai... nyt on pitää alkaa tutkimaan miten tehdään perunajauhotärkki että saan tuon pitsikoristeen jäykäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti