maanantai 18. toukokuuta 2015

tähti ja käsipyyhe.

Kärsin kauheesta kotikyllästymisestä, se ei tarkota että olisin kyllästynyt kotiini täysin vaan sitä että kun on viisi vuotta tuijotellut samoja asioita niin ne alkaa kyllästyttää.
Keittiön oon jo saanu melkein miellyttävään kuntoon, yksi pieni nipsaisu vielä niin se on valmis.

Nyt kyllästymisen kohteena on ollut käsipyyhkeet. Aikoinani kun kotonta muutin pois, ostin ikeasta puolisen tusinaa käsipyyhkeitä, kaikki eri värisiä niin kuin silloin halusin. Nyt vuosien jälkeen oon kyllästyny niihin, kuitenkaan en halua heittää niitä pois ja ostaa uusia kun ne pyyhkeet on edelleen ihan kuosissa ja ne on hyviä kuivaamiseen. Joten mikä neuvoksi?
Perjantai aamuna tutkin googlea ja pinterestiä sillä silmällä että löytäisin apua murheeseeni, mutta ilmeisesti kukaan muu ei ole kokenut samaa froteepyyhkeitään kohtaan. Teeliinoja kyllä on tuunattu ja pellavapyyhkeitä mutta ei froteeta, tai jos on niin ainakaan sitä ei ole laitettu nettiin.

Noh, päätin kuitenkin ottaa teeliinojen, astia- ja pellavapyyhkeiden tuunauksesta vinkkejä ja keksiä sitten itse oman tavan tuunata tylsät pyyhkeeni.
Vinkki nro 1: painaminen. Miten väri tarttuu froteeseen? Eipä tullu koulussa kokeiltua ja varastosta löytyy vain lilaa maalia joten entäs sininen ja musta pyyhe?
Vinkki nro 2: Ommellaan pyyhkeisiin erilaisia nauhoja. Ei ommella, liian amerikkalaista, yäh.
Vinkki nro 3: Ommellaan pyyhkeeseen uudet reunat toisesta kankaasta tai pompulanauhasta tms. Noh, ei tääkään oo hyvä idea, ihan niin boheemi miun kylppäri ei oo.

Kuitenkin noissa oli hyviä ideoita, entä jos "painais" toisella kankaalla? Eli ompelis pyyhkeeseen pyyhettä/froteeseen froteeta...? Muistin että laitain vaalean vihreän pyyhkeeni palasiksi kun tarvitsin nukketaloon pyyhkeitä ja siinä oli muutenkin basironin aiheuttama värimuutos. Joten päätin leikata siitä tähtiä ja ommella ne kiinni toisiin pyyhkeisiin. Nyt ne on kivat taas hetken. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti