sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

tarjottimella.

Muutamia kirppislöytöjä ja ilmaiseksi saatuja asioita on jäänyt esittelemättä mutta hätä ei ole tämän näköinen. Voin esitellä nämä samalla kun vilautan hurjat Viron shoppailut.
Juhannusta edeltävänä torstaina käytiin Marjaanan kanssa Mäntyharjulla kirpparoimassa ja sieltä ekotorin pimeästä kellarista tarttui mukaan ruskeakukkainen tarjotin. Vihannestarjottimen ja neurokuntoutustaulun sain Marjaanalta, joka pelasti ne joutumasta roskalaatikkoon.

Vietin viime viikolla ma-to lomaa Virossa ja jälleen onnistuttiin menemään sinne niin että siellä oli kaksi arkipyhää peräkkäin: võidupüha ja Jaanipäev eli paikallinen juhannus. Muuten tämä ei matkan tekoa haitannu mutta sen verran kyllä että ainoastaan isot marketit olivat auki joten suuren suuria shoppailuja ei tullut tehtyä.
Kuitenkin löytyi sililaudan suojus, suklaata, partavaahtoa, sappisaippuaa, lian ja värin kerääjiä, teetä, kipugeeliä sekä keittoja, joita en viitsinyt erikseen kuvata.
Alunperinhän meidän oli tarkoitus kierrellä Viron kirppareita oikein urakalla mutta sitten saatiinkin huomata että nekään ei olleet auki pyhien vuoksi. Yhdessä kuitenkin ehdittiin käydä ja samalla käytiin myös verestämässä vanhoja muistoja merekeskuksen käytävillä. Kirpparilta löytyi posliiniasia johon aion laittaa kynttilöitä ja merekeskuksen mummolta ostin maatuska-avaimenperän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti