sunnuntai 20. toukokuuta 2012

inanaa.

Huomenna lähdetään matkaan kohti Lontoota ja matkalaukku makaa puolittain täynnä lattialla. Toivottavasti saan ens yönä unta koska huominen päivä ja matkustaminen tulee olemaan tosi rankkaa. Tähän heti alkuun kerron että meinaan kirjoittaa taas matkapäiväkirjaa niin kuin Sloveniassakin ja sitten siirtää sen tänne kuvien kera.

Tässä postauksessa näytän pari viimeistä ostosta jotka olen tehnyt jo hyvin pienestä matkakassastani.
 Viime viikolla löysin Citymarketin hyllystä purkillisen David Beckhamin Signature Summeria hintaan 12e se oli pakko ostaa ja kirpparilta löysin sinkkuelämän 1.tuotantokauden viidellä eurolla.

Perjantaina käytiin Samulin kanssa juhlimassa täyttä 5 kuukautta elokuvissa, käytiin katsomassa Tim Burtonin uutuus Dark Shadows.
Lauantaina kävin Jeminan kanssa teatterissa katsomassa tuon mainostamani tyttöteatterin Bang bang, you're dead:n. Tosi hyvä näytelmä, hienot musiikit ja toimiva kokonaisuus, suosittelen kaikille lämpimästi!

Tänään mentiin Samulin kanssa päivällä käymän kirpparilla ja onnistuin tuhlaamaan siellä pariin juttuun.
Nick Hornbyn Poika kirjaan sijoitin 2e, Leena Landerin Käskyyn meni 0,50e, Pedro Almodóvarin Pahat tavat elokuva maksoi 2,50e ja Panic dvd oli 1,50e eli 6,50 euroa yhteensä, mutta loistavia löytöjä tein.

Voi, kauheeta kun pelottaa hieman tuo matka. Tosin tää on vaan matkajännitystä, joka katoaa huomenna... Oonkohan muistanu pakata kaiken tarpeellisen?

1 kommentti: