maanantai 7. toukokuuta 2012

ei ole, sanotaan.

Torstaina kävin tuhlaamassa vähiä rahojani alennuksiin, oikeastaan halusin ostaa itselleni uuden Korento-sarjan kupin mutta tulin myös siihen tulokseen että tarvisen kuulokkeet koska entisistä lähtee muoviosat irti. Ja tarttuipa käteeni myös Salattujen Elämien ensimmäinen boksi kun sen hintaa oli nyt alennuttu.
Ja tietenkin uusi David Beckhamin tuoksu Sport Instinct oli aivan pakko saada kevät tuoksuksi.

Viime viikonloppuna käydessäni äitin ja iskä luona vein äitin kirjahyllystä Nicholas Sparksin kirjoja kun oltiin sitä mieltä että samahan tuo kumman hyllyssä ne on.
Niinpä miun NS kokoelma kasvoi siis monella kirjalla: Tunteiden äänet, Hääjuhla, Haikein terveisin, Usko rakkauteen ja Suojelusenkeli. Ja sain vielä äitiltä vaatteiden ompelukirjan vuodelta -77. Lisäksi me innostuttiin "hieman" tilailemaan suomalaisen kirjakaupan nettisivuilta, sieltä on vielä miulle tulossa Nicholas Sparksin Valinta, Sophie Kinsellan Himoshoppaaja vauva sekä Himoshoppaaja vierailla mailla, Tony Parsonin Mies ja vaimo sekä Agatha Christien Eikä yksikään pelastunut.

Perjantaina oli tän kevään ensimmäiset ja viimeiset pääsykokeet. Hain Mikkeliin opiskelemaan artesaaniksi, oikeastaan miun piti hakea myös Savonlinnaan mutta tein päätöksen että en hae kouluun jonne en kuitenkaan mene. Miun koti, perhe, ystävät ja rakas on täällä... Niin se vain on.

Pääsy- eli Soveltuvuuskokeet meni kai hyvin. Piti piirtää jotain mielenkiintoista, askarrella neliö ja pyramidi sekä käydä juttelemassa kahden tätin kanssa. Jännitti ihan hirveästi mutta hyvä fiilis jäi.

Lauantainakin oli jännittävä päivä kun anoppi kävi ensimmäistä kertaa kylässä, oikein mukavaa oli, saa tulla uudelleenkin käymään ja olen kuulemma itsekin tervetullut heille. Eli taisin vähän edes tehdä vaikutuksen.

Lauantai-iltana käytiin ihailemassa jättikuuta ja iltakävelemässä.

Eilen kävin ensimmäistä kertaa veljeni luona Pieksämäellä, he muuttivat jotakuinkin viisi kk sitten mutta aina on ollut jotain (yleensä teatteria) kun porukat tai Marjaana on ollut sinne menossa niin en oo ehtinyt kylään. Mukavaa oli käydä avaamassa grillauskausi tuulisella rannalla ja leikkiä pikku Urhon kanssa (veljen aivan ihana koira).

Sieltä kun illalla palasin katottiin elokuva Sidottu ja sen jälkeen järjestin kirjahyllyni uuteen uskoon, siitä tuli oikein hieno.
Tänään olisi ollut ne Savonlinnan pääsykokeet mutta ilmoitin sinne etten pääsekkään, joten taidan syödä jotain ja lähteä käymään kansalaisopistolla ja kelalla ennen koulun alkua. Hauskaa päivää kaikille!

1 kommentti:

  1. YHÄÄÄ KÄVIT MEILLÄ ENKÄ OLLU KOTONA ;____;;;; yhyhy. no can do~ haluutko sit joskus lainata sitä Salkkari-boksia? :D

    ~Ellisi 2evah♥

    VastaaPoista