keskiviikko 25. joulukuuta 2013

soi tuulessa helinä huilun.

Joululahjojen esittely aika. Sain taas hirveän paljon kivoja lahjoja ja haluankin kiittää kaikkia joilta lahjan sain. Iso Kiitos kaikille, toivottavasti piditte lahjoista joita annoin teille.

Oikeastaan vietin kolme osaisen joulun tänä vuonna. Ensin käytiin siskon luona jossa syötiin ja pukki kävi tiputtamassa lahjat, sitten menin porukoille ja käytiin äitin kanssa jouluyön messussa. Lopuksi ajelin keskiyön aikaan kotiin ja avasin kavereiden lahjat.
Kavereilta sain maustepurkkeja, suola-/pippurimyllyn, KoKo-kupin 0,5l, herkkusia, "miul on pakkoneuloosi"-rintakorun, staattisen seinä-/ikkunakuvan, rautalankasydämen ja pannunalustähden.

Lisäksi sain jo ennen joulua kaksi mattoa.
Taaempana näkyy turkoosi matto, jonka ostin Mäntyharjulta ennen joulua.
Perhepiiriltä sain "pugs not drugs"-kopiopaidan (joka on hienompi kuin se aito), 2 tekkeniä (Hybrid ja TTT2), herkkusia, Resident Evil: Retribution-DVD:n, korvistelineen, ovistoppari koiran, huovutetun saippuan, kummitytön kuvan itse tehdyissä kehyksissä, spiderman korvikset, barbapapoja sekä heijastimena että kylpyleluna, KoKo-sarjan lautasia 27cm ja Lontoo-oppaan.

Ja sorruin ostamaan vielä itselleni kaksi Resident Evil läpipeluukirjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti