sunnuntai 19. elokuuta 2012

suolamainen.

Hirveän nopeasti kului ensimmäinen viikko uuden koulun parissa ja muutenkin. Toisaalta syksy on kamalaa aikaa kun kaikki ihmiset katoilee minne sattuu mutta toisaalta vaikka kaikki uusi pelottaa otan sen ilolla vastaan.

Viime viikolla koulussa opiskeltiin toistemme lisäksi kankaita, materiaaleja sekä niiden käyttömahdollisuuksia. Perjantaina viikko huipentui vielä opintomatkaan Suur-Savon Museoon. Tämän viikon jälkeen luokka tuntuu oikein mukavalta saa nähdä miten käy jatkossa, koska aina on se vaara että rupeaa kyllästymään ihmisiin, toivon kuitenkin että sama mukavuuden tunne jatkuu.

Torstaina kävin shoppailemassa koulu tarvikkeita, meni aivan järkyttävä määrä rahaa mutta toisaalta eiköhän nuo sitten riitä koko koulun ajaksi, ainakin osa.
Suomalaisesta kirjakaupasta ostin grafiikkakynät, luonnoslehtiön, liiman ja teipin. Tiimarista tarttui mukaan penaali, lyijykynät ja lyijytäytekynä. Eurokankaasta löytyi räätälinliitu...
ja palanen kankasta joka oli pakko ostaa.

Eilen kävin Marjaanan ja Timon luona kyläilemässä ja Marjaanan kanssa päätettiin lähteä käymään Mäntyharjulla kirppareilla. Tosin huomattiin siellä että niistä mikään ollut enää auki joten käytiin sen sijaan Tokmannilla ja saatiin me rahaa sinnekin palamaan.
Parit sukat parilla eurolla.
Lisäksi löytyi törkeen hieno lasten paita, jonka jo kustomoin itselleni sopivaksi, eli kirpparilöytö superman-paita sai viitan.

Lisäksi sain Marjaanalta tuliaisiksi Tampereelta Barbamaman.
Eilen illalla sain hirveän luomiskuumeen ja päätin tehdä jotain viime keväänä hieman purkamalleni neulepaidalle. Alunperin tein siihen vain muutamia reikiä mutta nyt päädin riipiä sitä kunnolla. Ja olen tosi tyytyväinen lopputulokseen.
Tuo kyllä pesun jälkeen näyttää hieman erilaiselta mutta hieno se on silti.

Viime viikolla kävi vielä niinkin että juuri kun olin saanu alkuviikosta H&M:n tilauksen tehtyä oli pakko tehdä toinenkin loppuviikolla sillä löysin maailman hienoimman paidan.
Loppuun vielä hirveä kuvapläjäys.



Heinäkuisia ostoksia sieltä täältä ja Marimekon mainos, sen näyttelyn kunniaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti