torstai 7. kesäkuuta 2012

ota 3 maksa 2.

Kävin tänään Lauran kanssa pyörimässä kaupungilla ja huomattiin että kaikkialla oli noita ota 3 maksa 2 tarjouksia, ei siinä mitään pahaa ole mutta nauratti vaan. Itse en onneksi niihin sortunut mutta pariin muuhun juttuun kyllä.

Anttilasta tarttui mukaan taas pari elokuvaa, Nicholas Sparks elokuviin jatkoa The Last Songin muodossa ja kauhuleffat Karanteeni ja Shutter, iltojen iloksi.
Suomalaisessa Kirjakaupassa oli tarjouksena 3 pokkaria 12 euroa ja tietenkin sorruin ostamaan taas lukemista. Tällä kertaa Humiseva Harju, Himoshoppaajan Sisko ja Dorian Grayn Muotokuva pääsevät lukujonooni.

Vaikka kierreltiin melkein kaikki Mikkelin vaatekaupat ja muut olin tyytyväinen kun en sortunut ostamaan itselleni lainkaan vaatteita.
Mutta sitten KappAhlin alerekistä löysin hienot violetit shortsit, hinta 10e joten enköhän voi antaa tuon anteeksi itselleni.
Carlssonilla oli paljon KoKo-astioita alessa (7,50e/kpl) joten sieltä piti pari mukia ostaa. (Hyvä synttärilahja vinkki muuten...käykää ostamassa nyt, tosin kysykää mitä puuttuu).

Päivä meni tosi nopeasti vaikka seittemän tuntia shoppailtiin ja paljon rahaa paloi. Kiitos Lauralla ja Jeminalle seurasta!

Äsken kun tulin kotiin odotti vielä yllätys sähköpostissa. Yritin saada Elisalle synttärilahjaksi Can Bonomon nimaria, ja laitoin herran sivuilta sähköpostia viestiä että olisiko se mahdollista. Tänään sain vastaukseksi tämän:
Hieman nauratti mutta hieno kuva... ja olihan se pakko laittaa tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti