tiistai 5. kesäkuuta 2012

en miä oo keksi.

Niin se vuosi meni nopeasti, tuntuu kuin vasta olis ollu syksy ja koulu alkanu mutta ei. Nyt on kesä ja koulu loppui juuri. Kauheasti ehti tapahtua vuoden aikana, tuli nähtyä ja koettua todella paljon. Varmaan ensimmäistä kertaa elämäni aikana kävin katsomassa kaikki Mikkelin teatterin näytelmät ja paljon muitakin. Tässähän täytyy ihan kiittää koko ESTA11-luokkaa hienosta vuodesta. Olette rakkaita kaikki, nähdään taas!
Perjantaina oli kevätjuhla, jossa saatiin todistukset ja hieman liikuttuneena sain myös stipendin innokkaasta ja motivoituneesta osallistumisesta koulua ja teatterin tekoa kohtaa.

Lauantaina käytiin Samulin kanssa kaupungilla ja onnistuin tuhlaamaan melkein yli varojeni, innostuin kesäloman kunniaksi ostamaan vähän kaikkea.
Gamestopista päätin ostaa viimein sen Tekken 6:n jota olen jo pitkään miettinyt ja kaikkialta etsinyt ja samaisesta kaupasta löytyi oikea helmi Project Zero 3. tästäkin olet pitkään haaveillut joten...
Anttilassa innostuin ostelemaan paaljon elokuvia: Julian silmät, No-do, Piano, 10 pientä neekeripoikaa, Illat meren rannalla, viesti mereltä...
sekä Red riding hood - punahilkka tarttui mukaan. Tuon Agnosia-blurayn Samuli oli ostanut meille aiemmin.

Tähän vielä pakko laittaa jotain teidän iloksi: Ankanlaulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti