keskiviikko 4. tammikuuta 2012

mörönpylly.

Ja niin joulu joutui taas poistumaan että uusi vuosi saisi tulla ja ALET! Tästä syystä miun tili on melkein miinuksella ja ostohimot tyydytetty hetkeksi (ensi viikkoon asti ehkä). Mitäs sitten on tullut osteltua? Oon yrittäny tyhjennellä H&M:n, Gina Tricotin ja muutaman muun liikkeen rekkejä sekä Mikkelissä että Helsingissä pövinä heiluessani.

Elisan kanssa käytiin viime keskiviikkona pyörimässä kaupungilla ja kattelemassa mitä Mikkelin alet tarjoaa, ensimmäisellä kerralla ei kuitenkaan ihan hirveen suuria ostoksia tullu tehtyä mutta jotain kuitenkin.
Makuunista (virallisesti ei siis aleostos) löytyi Merisusi-elokuva, jossa näyttelee Neve Campbell ja Gina tricotin alesta ostin itelleni koko syksyn himoitsemani violetin tuubihuivin kun sen puoleen hintaan sain.
Sitten sekalainen seurakunta sieltä täältä ostettuja koruja. Kirsikkakorvis on Seppäläostos jo aiemmalta ajalta kun en muistanut olinko sen tänne kuvannut, mutta muuta on uusia ostoksi.
Ristisormukset löytyi Itäkeskuksen ginalta puoleen hintaan, ristikoru ja linnunpääkallo Glitteristä; ristin sain tekstiviestialella -50% ja kallonen oli -75%. Liila/oranssit puuhelmet ja nauhat löysin mli:n ginalta -50%, mustat helmet ja graafinen kaulakoru löytyi JC:n alesta. Ensimmäisenä oikealta on netistä tilattu risti osa2.
Nää paidat oli kanssa suuressa aleessa, esimmäinen on H&M:n paita joka kustansi 2e (norm. 7.95e) ja toinen JC:n paita alessa 2,47e (norm. 14.90e). Että näin.
Kolme H&M:ää kiersin mutta kahdesta tein löytöjä, toisesta tuon em paidan ja toisesta tään takin joka kanssa kuuluu näihin "olenjokauanhimoinnu"-ostoksiin ja nyt kun sen hinta oli 20e (norm. 59.95e) niin kyllähän se matkaan lähti kun ihan yksin se siellä roikkui.

Tänään vielä käytiin hieman pyörimässä ja kattelemassa mitä alesta vielä voisi löytyä ja niin.
Glitteristä ostin (taas) ristikorun hintaa jäi jäljelle parisen euroa.
Ooooh, mikä villapaita tätäkin oon katsellu pitkin syksyä ja nyt alesta sen ostin.

Ja mitä mitä mitä, tänään näin että KoKo-asiastoon on tullut kaksi uutta väriä Mint ja Pale Pink!
http://www.arabia.fi/
Omnomnom, haluan haluan haluan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti