maanantai 16. tammikuuta 2012

kokoan, KoKoa, koruja

Kuten olen aiemminkin naureskellut ennen koulua oli helppo kirjoittaa kun tapahtui harvemmin, nyt taas kun on koulua niin tapahtuu koko ajan jotain kertomisen arvoista mutta ei osaa niitä laittaa paperille. Oikeastaan eipä ollut viime viikolla aikaakaan kirjoitella kun aika lailla illat meni opistolla.

Viime maanantaina alkoi koulu ja työt, viikon aikana suunniteltiin meidän tulevaa esitystä ja tutustuttiin työpajateatteriin. Nytkin meinasin vaan sen verran tänne laittaa että esittelen muutaman alelöydön jonka oon tehny viime viikolla.
Sini toi miulle Iittalashopista muutaman KoKon kun ne muista väreistä paitsi valkoisesta poistuu joten sain kokoelmiini siis chocolate, blueberry, lila ja sun tassit. Lisäksi itse löysin Prisman alepöydästä sky blue KoKoa halvennuksella joten nuo kahvikupit ja jäätelökulho lähti matkaan sieltä.
Lauantaina käytiin SK:n kanssa Amarillossa syömässä mutta eksyttiin ennen sitä katselemaan alekoruja. Gina tricotin koruissa oli -75% lappu joten sinne mentiin harakoimaan, miulle mukaan tarttui rukousnauhan henkinen höyhenriipu ja kolmas (neljäs) ristisormus. Lisäksi käytiin Glitterissä katsomassa mitä se meille tarjoaa ja sieltä löytyi tuo monikerroksinen hopeanvärinen koru. Kuvassa on mukana myös Ninjan tähtikorvikset jotka sain Satulta "joulu"lahjaksi/tuliaisiksi Helsingistä.

Ja nyt oon viimein tietoinen siitä ketä äänestän!
Hauskaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti