sunnuntai 23. marraskuuta 2014

yhäpüreeniin.

Viime lauantaina kävin pyörimässä kaupungilla ja kirppareilla ihan muuten vaan, parasta on kun lähtee vain katselemaan niin saattaa löytää jotain kivaa ihan odottamatta.
Fidan -50%-päiviltä löytyi sinapinkeltaiset Espritin farkut 3,50e jotka istuu täydellisesti ja on tosi hyvät päällä. Kotimatkalla päätin käydä kirjakaupassa kattomassa Tarotkorttikirjaa ja vaikka se maksoikin ihan liikaa niin ostin sen.
Samaisena päivänä kävin Marjaanan kanssa prismassa ja citymarketissa josta tarttui mukaan Haunting in Connecticut 2 ja Ponyo rantakalliolla. Pompokon ja Riemukkaan Robinsonin perheen ostin sunnuntaina Mäntyharjun kirppistapahtumasta.
Maanantaina käytiin äitin kanssa tokmannilla papan asioilla mutta tottakai jotain piti ostaa itellekin. Ostin siis Lost in Helsinki-muistikirjan sekä Setä-kynän, joka kertoi: "Setä: Sinulta saan apua ja vinkkejä, jos jokin askarruttaa. On mukava omistaa kaltaisesi setä!"
Eilen ja tänään sain äitiltä, siskolta ja kummitytöltä tuliaisia Berliinistä, osa tuliaisista menee toisen blogin puolelle mutta niiden lisäksi sain Milkan suklaakalenterin ja suklaata, pöllörasian, villapohjalliset sekä vanhanajan tiskiharjan. Kiitos suuri!
Loppuun vielä mahtava biisi jonka vastikään löysin. Pahoittelen videon huonon äänenlaatua, paremmin kuuluvan version voi kuunnella täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti