perjantai 22. elokuuta 2014

my passion, my relief, my crucifixion.

Eilen kävin keskustassa hoitamassa asioita ja mieli melkein pakotti kirppareille, pidin kuitenkin pääni ja ajattelin: "säästä Lontooseen, ei kirppareita, säästä Lontooseen, ei kirppareille."

Ilmeisesti kuitenkin telepaattisessa yhteyssä oli häikkää kun ihanainen sisareni laittoi viestiä että lähdenkö hänen kanssaan kirppareille. (Mielistelen Marjaanaan kun oon sille n.200e auki, en kuitenkaan tän kirpparikäynnin takia.)
Ensimmäiseksi fidalta löytyi Bridesmaids-elokuva (tosin vasta kotona huomasin että kotelosta puuttuu DVD) ja Kathy Reichsin Kuoleman kyydissä-kirja. Reaalisajasta puolestaan löytyi liuta elokuvia sekä metallinen silhuettikauris ja barbapupu.

Tänään sain äitiltä viestin että lähdettäisiinkö käymään Mäntyharjulla, ja koska tiesin että äiti on sinne mielinyt jo pitkään ja miustakin siellä on kiva käydä niin vastasin viestiin myöntävästi.
Mäntyharjun ekotorilla huomasin mattojen seassa seinävaatteen joka jotekin huusi että "osta minut!", kolme euroa.
Ekotorilta löytyi myös krusifiksi, maatuska, pimeässä hohtavat tähdet, nuken/nallen Il Divo-paita sekä nuken hame, jonka ostin kankaan takia. Toiselta kirpparilta ostin Karhuveljeni Koda 2, Kaksin karkuteillä, Kerro, kerro kuvastin sekä Hotel Transylvania-elokuvat. Ristiinaan palattuamme käytiin vielä kylän kirppareilla, josta löysin verhon.
Il Divo-paidasta taidan tehdä bjd-nukelleni paita.
Lähempi kuva verhosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti