sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

parhaat päivänsä nähnyt kuin entinen iskelmätähti.

Viime viikko oli yksi kesän kiireisimpiä, näin paljon ihmisiä ja tein asioita tekemättä oikeastaan mitään. Ma-ti oltiin Heidin luona Anttolassa, keskiviikkona näin H-K:ta, torstaina näin Elliä ja käytiin porukoilla, perjantaina kävi Ida ja iltapäivällä kävin kirppareilla.

Ida toi miulle muutamia pyytämiäni asioita Tigerista.
Ensinnäkin sain pari led-valoa, valkoisen sarvikuonon pään ja sitten me tehtiin vaihtokauppa ankan päillä, Ida otti miun mustan ja miä sain keltaisen tilalle.
Sain Idalta synttärilahjaksi laventeli- ja maitosaippuat, jälkimmäinen on jo käytössä joten sitä en kuvaan laittanu sekä muta-mineraali-E-vitamiinishampoon.

Puhuttiin Idan kanssa siitä että olis kiva tehdä unisieppari ja muistelin nähneeni Fidalla siihen sopivan koristeen joten lähdin käymään kirppareilla.
Fidalta lähti mukaan tuo rinkulassa oleva pitsiliina sekä virkatut perhoset ja nuo pitsiliinat löytyi ekotorilta.
Ekotorilta löytyi myös aasiahenkiset kankaat ja klipsi korvis josta roikkui helmiä ja sulka. Batman muki ja L&A-kirja löytyivät Reaaliajasta.

Eilen käytiin kirppari/shoppailu matkalla Kuopiossa.
Löysin ihastuttavan hyllyn tai lokeron 0,50e.
SPR:n kontista löytyi Kinky Boots-dvd ja tähtihelmiasia 1,10e yhteensä.
Paluumatkalla pysähdyttiin Matkuksessa ja sieltä Tigerista ostin mehujäämuotteja sekä seesampatukan. Ikeasta puolestaan mukaan löytyi DVD-laatikoita, mitta, pari pikkuruista astiaa sekä kangastussit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti